2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف😍

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست
😂😂سلام عزیزم دلم تنوع میخواد، عهد کردم با خودم موهامو رنگ نکنم دیگه خراب میشن، تتو هم میرسم خراب ...

وای چه عهد خوووووبی

من انقدر دکلره و رنگ کردم

موهام داغون شد

منم به خودم قول دادم نکنم

حالا منتظرم بلند شه هی نوک گیری کنم ،تا این رنگ های چرت برن

حیف نیست موی طبیعی

هم شیکه هم باکلاس

کاشت کن،مژه و ناخن🫖🍫🤍

کاشت هم پیشنهادم بیبی بومره،لامصب محشره🥲🥲🥲🥲

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
گفتم پرسینگ نکن،تو هم نمیکنی،وگرنه میزنمت وای نافم درد گرفت انقدر روی نافم حساسم که نگو😅😅🤣🤣😂 ...

کلا آدم حرف گوش کنی نیستم😂

منم خیلی میترسم ولی بی حسی میزنن دیگه

راستی تتو پایین کمرم خیلی دوس دارم بزنم، یا روی رون هم خیلی خفن میشه، ولی ازینکه پاک نمیشه میترسم یهو خراب کنن برام

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه عهد خوووووبی من انقدر دکلره و رنگ کردم موهام داغون شد منم به خودم قول دادم نکنم حالا منتظ ...

ناخن بخاطر کارم نمیتونم، ولی مژه میکارم😍😍

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
کلا آدم حرف گوش کنی نیستم😂 منم خیلی میترسم ولی بی حسی میزنن دیگه راستی تتو پایین کمرم خیلی دوس دا ...

آره ناز میشه😂😂😂

ای حرف گوش نکن

باشه پس مراقب باش❤️🫂🤍

تتوکار هم کلی تحقیق کن اول...🌳🌿🌻🌱🍀☘️🐾

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
ناخن بخاطر کارم نمیتونم، ولی مژه میکارم😍😍

مژه خیلی باحاله😂❤️

بسلامتی و میمنت😍☘️🍀🌱🌿

مژه خیلی باحاله😂❤️ بسلامتی و میمنت😍☘️🍀🌱🌿

😂😍😘😘😘