سلام خانمای مهربون سایت شما قد خواستگار براتون مهمه اگه اخلاق و کار و... جیزای دیگه خوب باشه حاضرید ازدواج کنین با آدمی که قدش خیلی کوتاهه در حدی که من خودم قدم ۱۵۵ بعد قد دقیقش رو نمی دونم ولی یکم از من قدش بلند تره مثلا اگه خواستیم عروسی یا مراسم عقد بگیریم من نمی تونم کفش پاشنه بلند بپوشم نه اینکه کفش پاشنه بلند پوشیدن مهمه منظورم اینه که میخوام بگم قدش خیلی کوتاهه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشائل ظاهری کاملا سلیقه ای هست، باید ببینی خودت چی میگی ، کشش ظاهری و جن،سی مهمترین عامل هست. بعد از این مورد هست که میرید روی شناخت باطن و شخصیت طرف مقابل
کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
ممنون که جواب دادین بله درسته میخواستم بگم که خودم قدم ۱۵۵ هست منظورم رو برسونم که قدشون کوتاهه به ن ...
پاسخش خیلی شخصیه، من قدم از شما کمی بلندتره ولی واقعا دوست نداشتم با مردی که یه کم قدش از من بلندتر باشه ازدواج کنم ،خواستگار با شرایط خوب ولی قد کوتاه داشتم ولی اصلا هیچ جور کششی بهش نداشتم
چند بار با هم رفت و امد کنین ببین برات اوکی میشه قدش یا نه