2777
2789
عنوان

خواستگار 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 62 پست
اره حتما  مهم مسائل اخلاقی رفتاریشه و خانوادشه

متشکر 

بله اخلاق وخانوادشون خوبه خوبی هایی که دارن نسبت به معایب شون بیشتره ولی خب از ازدواج کردن میترسم چون هر چه قدر خوب باشن ولی آدم تا باهاشون زندگی متوجه نمیشه از بس توی سایت دیدم که زندگی شون به مشکل برخورده خیلی استرس دارم که نکنه خوب نباشه و اینکه خیلی یهویی شد میخواستم حداقل یکی دوسال بعد باشه که آمادگی لازم رو برای ازدواج داشته باشم از لحاظ فکری چون هیچی بلد نیستم و به شدت به نظرم جدی و سرد برخورد کنم 

:)
اگر مابقی معیاراش اوکیه قد اونقد ب چش نمیاد  اما کفش پاشنه بلند اصلا مهم نی من خودم قدم ۱ ...

ممنونم بله مابقی مثل اخلاق و رفتار و شخصیت شون و خانواده خوبه و تفاهم داریم ولی خیلی میترسم باز هر چی هم خوب باشن تا آدم باهاشون زندگی نکنه متوجه نمیشه از بس توی سایت دیدم زندگی شون به مشکل برخورده خیلی استرس دارم 

و آمادگی شو هم ندارم از لحاظ فکری دوست داشتم در مورد ازدواج خیلی مطالعه کنم هیچی بلد نیستم نسبت به رفتار و فکر کنم خیلی جدی و سرد برخورد کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان چطوری میتونم تاپیک رو حذف کنم چه ساعتی و چند شنبه ها به کدوم نی نی یار باید پیام بدیم ممنون م ...

لینک تاپیکت رو برای ایشون تو پیام بفرست @niniyar_1  

@niniyar_5  

نمیخواد درخاست دوستی بدی

همینطوری براشون بفرست 

متشکر  بله اخلاق وخانوادشون خوبه خوبی هایی که دارن نسبت به معایب شون بیشتره ولی خب از ازدواج ک ...

سعی کن بیشتر باهاش معاشرت داشته باشی و رفت و آمد کنی مخصوصا با خانوادش و آشنا شی باهاشون

زود نشون نشو و عجله نکن 

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
سعی کن بیشتر باهاش معاشرت داشته باشی و رفت و آمد کنی مخصوصا با خانوادش و آشنا شی باهاشون زود نشون ن ...

ممنون از راهنمایی تون 

ببخشید میتونم بهتون درخواست دوستی بدم قبول میکنید؟