2789
عنوان

خواستگار 🤔

782 بازدید | 62 پست

سلام خانمای مهربون سایت شما قد خواستگار براتون مهمه اگه اخلاق و کار و... جیزای دیگه خوب باشه حاضرید ازدواج کنین با آدمی که قدش خیلی کوتاهه در حدی که من خودم قدم ۱۵۵ بعد قد دقیقش رو نمی دونم ولی یکم از من قدش بلند تره مثلا اگه خواستیم عروسی یا مراسم عقد بگیریم من نمی تونم کفش پاشنه بلند بپوشم نه اینکه کفش پاشنه بلند پوشیدن مهمه منظورم اینه که میخوام بگم قدش خیلی کوتاهه

:)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کفش پاشنه بلند انقد هم مهم نیست 

مهم اخلاق و شرایط خانوادگی و کارش ایناست 

الان دختر عموی من شوهرش هم قدشه برای همه مراسماش اسپرت پوشید 

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  

برای خیلیا معیاره. شما خودت ببین چقدر مهمه برات این قضیه که بعداً زده نشی. ولی خب در کل مرد ها دوست دارن قد خانمشون نزدیک به خودشون باشه 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

به دلت بشینه دیگه حله 

کلا راجب مسائل ظاهری نظر دیگران ملاک نیست فقط باید به دلت بشینه یه خصوصیت پیش شما نقصه پیش کسی دیگه نقطه قوته 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

قد مرد خوبه ک از همسرش بلند تر باشه ک خاستگار شما بلندتر هس دیگ .شما ۱۵۵ ایشون ۲ متر میبود ک بدتره .بعدم ببینین ک محاسنش از معایبش اگه بیشتر بود عیب قدشو چشم پوشی کنین 

من و همسرم هر دو ۱۷۰ ایم و من اوکی بودم و هستم به خودت بستگی داره

ممنون که جواب دادین هم شما و همسرتون قد تون خوبه ولی به نظرم ایشون قدشون خیلی کوتاهه درسته قد خودمم کوتاه هست ولی دوست داشتم با کسی ازدواج کنم که قدش بلند تر باشه هم قدیم تقریبا ایشون یه کوچولو قدش بلند تره

این موردا جون میده واسه دعوا کم و زیاد کرد زیر دست و پا لهش کنی 😂

از این بعد نگاه نکرده بودم تا حالا به این قضیه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
من ۱۶۲ هستم  شوهرم ۱۷۵  اما دوس داشتم بلند تر باشه  اگ از این کوتاهتر بود افسرده م ...

اخه مردی هم که قد بلند باشه خانم قد بلند میخواد . منم دقیقا هم قد شما هستم همسرم ۱۷۲ . 

الان یکی از آشناهامون میخواد زن بگیره قدش ۱۷۸ هست میگه دختر زیر ۱۶۸ اصلا نمی‌خوام 🤷🏻‍♀️

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
کفش پاشنه بلند انقد هم مهم نیست  مهم اخلاق و شرایط خانوادگی و کارش ایناست  الان دختر عمو ...

ممنون که جواب دادین بله درسته میخواستم بگم که خودم قدم ۱۵۵ هست منظورم رو برسونم که قدشون کوتاهه به نظر تون وقتی بقیه موارد خوب باشه میشه از این مورد چشم پوشی کرد ؟