2777
2789
عنوان

ریزش مو

123 بازدید | 13 پست

بچه ها من موهامو کراتینه کردم ریزشم زیاد شده ولی قبلشم ریزش داشتم( محیطی که توش هستم استرسیه و یه سری مواد غذایی مثل گوشت قرمز و .. دوست ندارم و نمیخورم) چطوری میشه جلوی این ریزشو گرفت؟ دلیلش چی میتونه باشه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ریزش موهای کراتینه ممکن است به دلایل مختلفی از جمله تغذیه نامناسب، استرس، عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی، استفاده از محصولات شیمیایی ناسالم برای مو و غیره رخ دهد. برای جلوگیری از ریزش موهای کراتینه، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

1. تغذیه سالم و متنوع: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی که برای سلامتی موها ضروری هستند.

2. استفاده از محصولات مراقبت از مو: انتخاب شامپو و محصولات مراقبت از مو با ترکیبات طبیعی و بدون مواد شیمیایی آسیب‌زا.

3. کاهش استرس: تمرین و روش‌های آرامش بخش برای کاهش استرس و اضطراب.

4. استفاده از روش‌های حفاظتی: استفاده از کلاه یا شال در برابر نور خورشید، حفاظت از مو در برابر حرارت اضافی از ابزار حرارتی و غیره.

5. مراجعه به پزشک: در صورت روزآمد شدن ریزش مو و یا داشتن مشکلات جدی، بهتر است با پزشک یا متخصص پوست و مو مشورت کنید.