2777
2789
عنوان

ریزش مو

123 بازدید | 13 پست

بچه ها من موهامو کراتینه کردم ریزشم زیاد شده ولی قبلشم ریزش داشتم( محیطی که توش هستم استرسیه و یه سری مواد غذایی مثل گوشت قرمز و .. دوست ندارم و نمیخورم) چطوری میشه جلوی این ریزشو گرفت؟ دلیلش چی میتونه باشه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ریزش موهای کراتینه ممکن است به دلایل مختلفی از جمله تغذیه نامناسب، استرس، عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی، استفاده از محصولات شیمیایی ناسالم برای مو و غیره رخ دهد. برای جلوگیری از ریزش موهای کراتینه، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

1. تغذیه سالم و متنوع: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی که برای سلامتی موها ضروری هستند.

2. استفاده از محصولات مراقبت از مو: انتخاب شامپو و محصولات مراقبت از مو با ترکیبات طبیعی و بدون مواد شیمیایی آسیب‌زا.

3. کاهش استرس: تمرین و روش‌های آرامش بخش برای کاهش استرس و اضطراب.

4. استفاده از روش‌های حفاظتی: استفاده از کلاه یا شال در برابر نور خورشید، حفاظت از مو در برابر حرارت اضافی از ابزار حرارتی و غیره.

5. مراجعه به پزشک: در صورت روزآمد شدن ریزش مو و یا داشتن مشکلات جدی، بهتر است با پزشک یا متخصص پوست و مو مشورت کنید.