من ۴۳سالمه . تخمک اهدایی گرفتم و الان بتام مثبت شده. ده روز دیگه میرم برای سونوگرافی. فعلا اوکی م ومشکلی ندارم . خیلی خوشحالم و راستش هیچ نگرانی بابت شکل بچه یا عوارض بارداری درسن بالا ندارم .خاستم بگم تخمک اهدایی هیچ نگرانی نداره، چون خیلیا رو دیدم میگن که معلوم نیس اهدا کننده کی باشه یا چه جور آدمی باشه؟ روانی نباشه؟ قاتل نباشه؟؟؟ این دغدغه ها هیچ مفهومی ندارن وقتی که ما قراره تربیتشون کنیم ؟؟ بعدشم مگه اگر تخمک خودمون باشه سلامت جسم و روانش تضمین شده ست ؟؟ برام دعا کنید که همه چی برای من خوب پیش بره و جنین به خوبی رشد کنه😍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خداروشکرررر مبارکت باشه عزیزم 😍😍لذت زندگیتو ببر فقط
منم دعا کن این ماه میرم iui 😍🙏🏻
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
انشالله به سلامتی میخواستم بپرسم چرا از تخمک خودتون استفاده نکردین و اینکه هزینه تخمک چقدر شد ...
بخاطر شرایط سنیم ذخیره تخمدان نداشتم . یکبار حدپد صد تومن هزینه کردم که از تخمک خودم استفاده کنم اما همشون پوچ شدن. هزینه تخمک اهدایی حدود ۶۰ تومن میشه
مهم این نیست تخمک از کیه مهم اینه تو وجود تو داره از خون تو تغذیه میکنه مامانش اِنءشااَلله به سلامتی بغلش بگیری نربیتت ۹۰درصد زندگیشه نگزان نباش
جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓