2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا مردا اینطوری آن … 

چرا بعضی خانوم ها اینجوری ان خدایا

نمیدونم چی بگم خدا به دلت آرامش بده

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
اره نمیدونم اون خیر ندیده میگه باید زنت و طلاق بدی تا زنت بشم 

برو شکایت کن از شوهرت دهنشو سرویس میکنن.اون دختره هم پاش گیره ادبش میکنن

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

چرا مردا اینطوری آن …  چرا بعضی خانوم ها اینجوری ان خدایا نمیدونم چی بگم خدا به دلت آرامش بده

آرامش نمیده خوشی و از من و خانوادم گرفته خستمون کرده،

خسته ترینم
شکایت چی کن؟علت شکایت،

بگو شوهرم اذیتم میکنه و خیانت میکنه بهم با یه خانوم دیگه‌ست و منو تهدید به طلاق میکنه ک زن بگیره 

ببین ک چیکارش میکنن 

چقدر بیخیالی تو زن

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

بگو شوهرم اذیتم میکنه و خیانت میکنه بهم با یه خانوم دیگه‌ست و منو تهدید به طلاق میکنه ک زن بگیره&nbs ...

اخه میگن اهمیت نمیدن به زن،شوهرم اصلا خونه نمیاد  شبا

خسته ترینم

چه مهره ی ماری دارن بعضی مردا هم خیانت می کنن و هم میگن می خوایم بریم....

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....