2777
2789
نه بابا به زن بها نمیدن،همه حق و میدن به مرد

نشنیدی تازگیا قانون زن دوم گرفتن ممنوع شده

نمیدونی بری از اون خانوم شاکی شی ک با شوهرته و داره زندگیتو خراب میکنه و میگه باید زنشو طلاق بده 

همه چیز عوض شده همه چیز به نفعته با اون خانوم برخورد میکنن پاش گیره ۹۰ ضربه شلاق مجازاتشه کجای کاری

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

نشنیدی تازگیا قانون زن دوم گرفتن ممنوع شده نمیدونی بری از اون خانوم شاکی شی ک با شوهرته و داره زندگ ...

از اون زن مدرکی ندارم،نه شماره نه آدرس هیچی

خسته ترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن اهمیت نمیدن به زن،شوهرم اصلا خونه نمیاد  شبا

چیزی ک لازم بود رو گفتم

پس بشین تا اون خانوم شما رو از خونه و زندگیت بندازه بیرون و خودش بیاد و بشینه

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

چیزی ک لازم بود رو گفتم پس بشین تا اون خانوم شما رو از خونه و زندگیت بندازه بیرون و خودش بیاد و بشی ...

خب چه جوری مدرک پیدا کنم برم کلانتری شکایت کنم خب میگه خانم ثابت کن چه جوری ثابت کنم

خسته ترینم
چیزی ک لازم بود رو گفتم پس بشین تا اون خانوم شما رو از خونه و زندگیت بندازه بیرون و خودش بیاد و بشی ...

داره همین کارو میکنه شوهرمم دقیقا خام حرفاش شده

خسته ترینم
از اون زن مدرکی ندارم،نه شماره نه آدرس هیچی

چه بد شد 

تیز باش و پیداش کن

داره همین کارو میکنه شوهرمم دقیقا خام حرفاش شده

شما هیچ جوره کوتاه نیا 

اگه درخواست طلاقم شوهرت بده پای خودش گیره 

بعدش از شماره موبایل شوهرت استعلام میگیرن و میام و تماس رو پیدا میکنن

از رو شماره اون خانوم ادرس خونه و شماره پدرش و ... رو در میاره

چی کار کنم موتوری بگیرم تعقیب کنه؟

به یکی پول بده یا مثلا اشنایی مثل داداشی 

برادر زاده ای . خواهر زاده ای چیزی 

تعقیبش کنه 

عزیزم پای زندگیته هر کاری باید بکنی