2777
2789
عنوان

شوهر کثیف

1405 بازدید | 31 پست

شوهر من الان بیش از دو ساله در ظاهر توبه کرده و خیانت نکرده 

ولی دیشب یکی تو روبیکا پیام داده که سلام چرا منو بلاک کردی

بعد من به شوهرم گفتم گفت نمی دونم و ول کن 

بعد خودم تنهایی مخفی پیام دادم و خودمو جا شوهرم جا زدم .اونم قشنگ می دونست زن داره بچه داره .گفت زنت کجاست .بچه ت کجاست .چرا طلاق ش نمیدی و اینا .از وقتی شهریور رفتی خبری ازت نشد .بعد قشنگ رابطه هم داشتن 

منم به شوهرم گفتم خیلی اشغالی .اونم کلی کتک زد منو .دعوا و بحث کردیم .جالبه میگه اینا گذشته هست و اینا .

بحث من اینه که اون الان دو سال ه توبه کرده مثلا ولی بازم با اون در ارتباطه .ببین چقدر باهاش ارتباط داشته .

بعد من شهریور ماه عکس اونو تو تلگرام دیدم که متن پیام خالی بود ولی تو مخاطب بود 

بعد شهریور ماه گفت نمی شناسمش

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب وقتی شوهرت بلاکش کرده بود چرا ب جاش چت کردی؟؟ واقعا ک بضی وقتا کرم از خودمونه  حالا از این ...

اون که میگه دو سال پاک م پس چرا شهریور باهاش بوده 

درد من اینه

چرا جدا نمیشی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

به نظر من که آدما رو نمیشه تغییر داد مگه اینکه خودشون بخوان

شوهر تو هنوز خودش نخواسته تغییر کنه

و تنها نیستی خیلی های دیگه هم نثل تو این بدبختی رو دارن🥺

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

لعنت خدا به این آقایون هوس باز و خانومای این شکلی 

اینا باید خیلی تقاص بدن آخه بی وجود من همجنس توام چجوری میتونی زندگی منو خراب کنی؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اون که میگه دو سال پاک م پس چرا شهریور باهاش بوده  درد من اینه

عزیزم۲۲ساله ازدواج کردم هفت تاهم بچه دارم اما اگه روزی روزگاری بوی خیانت به مشامم برسه  مطمعن باااااش یک لحظه تو رابطم نمی مونم 

https://daigo.ir/secret/41700181532

لعنت خدا به این آقایون هوس باز و خانومای این شکلی  اینا باید خیلی تقاص بدن آخه بی وجود من همجن ...

دلم شکسته .نجس و کثافت میگه اون مال گذشته هست خوب کثافت گذشته تو مال چند روز پیش ه

ببینید وقتی مهارت لازم رو ندارید که شوهر رو به غلط گردن بندازید 

وجوری تنبیه بشه که بار آخرش باشه 

یا طلاق بگیرید وبرید 

چرا به روش میارید 

الان هم به روش اوردی هم قبح ماجر ریخت هم کتک خوردی 

چه سودی برات داشته