2777
2789
عنوان

شوهر کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 31 پست
دلم شکسته .نجس و کثافت میگه اون مال گذشته هست خوب کثافت گذشته تو مال چند روز پیش ه

متنفرم از همچنین آدمایی 

من بودم جدا میشدم چونکه درسته  شاید سخت باشه احساسم اجازه نده ولی پا میذارم رو احساسم و با عقلم جلو میرم و غرور و شخصیتم رو له نمیکردم🙌🏻 چون خودم خیلی با ارزشترم 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

لعنت خدا به این آقایون هوس باز و خانومای این شکلی  اینا باید خیلی تقاص بدن آخه بی وجود من همجن ...

بخاطر همجنس بودن از یه هرزه انتظار داری؟ مثل اینه که یه مرد یه مرد دگ رو بکشه بگی چطور تونست با همجنسش این کار بکنع

یک عدد چپی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متنفرم از همچنین آدمایی  من بودم جدا میشدم چونکه درسته  شاید سخت باشه احساسم اجازه نده ول ...

صورتمو له کرده میگه من گذشته مو ول کن 

خوب لامصب گذشته تو کی ه 

بخاطر همجنس بودن از یه هرزه انتظار داری؟ مثل اینه که یه مرد یه مرد دگ رو بکشه بگی چطور تونست با همجن ...

حق با شماست توی همه ی موارد صدق نمیکنه اما در کل یکم احساس ؟ هرچند که به قول شما از یه هرزه چه توقعی میشه داشت؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

صورتمو له کرده میگه من گذشته مو ول کن  خوب لامصب گذشته تو کی ه

اینقدر خودتو تحقیر نکن

دلم مرگ می خواد

دلت مرگ نخواد 

دلت شجاعت بخواد 

چرا تو بمیری؟ یه زندگی یه آدم اشتباه اومده که به هم نمیخورید و اون اشتباه میکنه چرا شما مرگ بخواین؟