2777
2789

وقتی عصبانی میشه سکوت میکنم و باهاش بحث نمیکنم اینجوری آرامش زندگیمو حفظ میکنم 

یا مثلا وقتی کار اشتباهی میکنه دعوا نمیکنم باهاش سرسنگین میشم خودش متوجه میشه اشتباه کرده از دلم درمیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوت میکنم و اسن از صدتا داد و فریاد براش بدتره یکم گرفته باشم میفهمه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

سلام...اول اینکه هر زن و مردی باید حرمت ها رو حفظ کنن...حرمتها بشکنند زندگی فایده‌ای نداره...دوما وضع اقتصادی برای هممون سختوسنگینه..هر مردی که سر کاره به اندازه کافی صبح تا غروب از هرکسی شاید حرف بشنوه...فکرش درگیر مایحتاج خونه ...زن و بچه و...وکلی دغدغه های دیگر داشته باشه...مرد رو میشه با یک بوس و بغل خالی تا آخر عمر جذب خودت نگه داری از زحماتش هرچند کم تشکر کنی بهش بفهمونی قدردان زحماتش هستی...تو سختیا دلداریش بدی با حرفهای پیش وپا افتاده بحث های اینو اونو تو زندگیش نیارین ای مادرت خواهرت و...اینو گفت و...مرد رو در کل میشه با سیاست تو مشت نگه داشت ن پول میخواد ن چیزی فقط زبون خوش☺️😌😉