2777
2789
عنوان

بچها چی بگم ب این پسره

375 بازدید | 19 پست

بچهاابن پسره پیام داد بلخره 😑 این تاپیک قبلیمه ک گذاشتم کپی میکنم ک همینجا در جریان قرار بگیرین:

(خانواده ی اقایی ب قصد اشنایی شماره منو از بابام گرفتن بعد چتروز پسرش پیام داد یکم چت کردیم بعد گف دوباره مزاحم میشم اما پیام نداد تااا ۵ ۶ روز بعد ک پیام داد گف مریض بودم این چنروز و حتی سرکارم نرفتم بعد من گفتم باشه الان بهتری اونم گف یکم ولی هنوز کامل نه منم گفتم اوکی

و دیگ دوباره این دوسه روزه هیچ پیامی نداده اسکلِ احمق خیلی رو عصابمه اصن ازش خوشم نمیادااا ولی اینک سرکارم میزاره و ب این فک میکنم نکنه اون بخاد منو رد کنه عصبی میشم )

حالا الان اومده میگ حس میکنم شما علاقه ای ب این اشنایی ندارید!

بنظرتون واقعا حس کرده من نمیخامش یا بهونشه ک کلا باهم حرف نزنیم؟ گیج شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اگر علاقه ای دارید ابراز کنید اگر ندارید رک و راست بگید دیگه نیاز نیست فکر دیگ بکنید همه چی صداق ...

خب علاقه ب مرور میتونه بوحود بیاد اون باید تلاش کنه ک علاقه بوجود بیاد ینی انقد احمقه ک نمیدونه؟ من واقعا الان حسی بهش ندارم ولی خب کیس بدی نیس برا ازدواج

بهش رک وپوست کنده بگو اگه قصدتون آشنایی هس چرا یهو غیب می شید بعددوماه پیام میدید ک فک میکنم شما علاقه ای ب این آشنایی ندارید واقعا هدفتون چیه آدم مریض هم باشه پیام میده میگه من چند روزی میخوام استراحت کنم انشالله واسه آشنایی چندروز بعد ک سرحال شدم بهتون پیام میدم یاتلفنئ صحبت میکنیم