2777
2789
عنوان

بچها چی بگم ب این پسره

375 بازدید | 19 پست

بچهاابن پسره پیام داد بلخره 😑 این تاپیک قبلیمه ک گذاشتم کپی میکنم ک همینجا در جریان قرار بگیرین:

(خانواده ی اقایی ب قصد اشنایی شماره منو از بابام گرفتن بعد چتروز پسرش پیام داد یکم چت کردیم بعد گف دوباره مزاحم میشم اما پیام نداد تااا ۵ ۶ روز بعد ک پیام داد گف مریض بودم این چنروز و حتی سرکارم نرفتم بعد من گفتم باشه الان بهتری اونم گف یکم ولی هنوز کامل نه منم گفتم اوکی

و دیگ دوباره این دوسه روزه هیچ پیامی نداده اسکلِ احمق خیلی رو عصابمه اصن ازش خوشم نمیادااا ولی اینک سرکارم میزاره و ب این فک میکنم نکنه اون بخاد منو رد کنه عصبی میشم )

حالا الان اومده میگ حس میکنم شما علاقه ای ب این اشنایی ندارید!

بنظرتون واقعا حس کرده من نمیخامش یا بهونشه ک کلا باهم حرف نزنیم؟ گیج شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اگر علاقه ای دارید ابراز کنید اگر ندارید رک و راست بگید دیگه نیاز نیست فکر دیگ بکنید همه چی صداق ...

خب علاقه ب مرور میتونه بوحود بیاد اون باید تلاش کنه ک علاقه بوجود بیاد ینی انقد احمقه ک نمیدونه؟ من واقعا الان حسی بهش ندارم ولی خب کیس بدی نیس برا ازدواج

بهش رک وپوست کنده بگو اگه قصدتون آشنایی هس چرا یهو غیب می شید بعددوماه پیام میدید ک فک میکنم شما علاقه ای ب این آشنایی ندارید واقعا هدفتون چیه آدم مریض هم باشه پیام میده میگه من چند روزی میخوام استراحت کنم انشالله واسه آشنایی چندروز بعد ک سرحال شدم بهتون پیام میدم یاتلفنئ صحبت میکنیم