2777
2789
عنوان

من 🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوست دارم جدا شده خونه مادرشه با بچه تقریبا ده ساله با اینکه شاغله برا خونه تکونی سبزی گرفتن ه ...

خریدخونه بامنه خونه داری بچه داری به قول بعضیاوظیمه هربیماری دارم مجبورم تنهایی برم سونوتنهامیرم آزمایش فک کن زایمانمم آخرش دیدم حالم بده به بقیه زنگ زدم اومدن ۹ماه بارداری تنهایی میرفتم دکتربچه ی کولیکی ۶ماه تنهایی بیخوابی هاشوکشیدم تاپارسال پول توجیبی نداشتم توخونم وسیله ای شکست بروبخرفک کن سندماشین مشکل داشت تنهایی رفتم ازاینورشهربه اونورشهرتادرستش کنم  خریدای خونه ی پدری بامنه ریزترین مشکلاتشون خبرمیدن باباولم کنین منم خونه دارم زندگی دارم ساراپول نداریم باشه ساراقبض راپرداخت کن کاربانکی داریم پاشوبیاکاراداری داریم پاشوبیااماهفته ای یکبارمثلامیخوام عین مهمون برم خونه ی پدری چرارفتی دنبال کارات به کارای مانرسیدی بچت صداش زیاده چرامریض شدی بازم بگم 

پایان هدف آخرخرداد  
خریدخونه بامنه خونه داری بچه داری به قول بعضیاوظیمه هربیماری دارم مجبورم تنهایی برم سونوتنهامیرم آزم ...

باید کمش کنی هم کارهایی که برا پدر مادرت میکنی هم کارهای خونه خودت که جزو وظایف زن نیست چون سالها به این شیوه رفتار کردی اصلا دو ماهه و یک ساله عوض نمیشن پس تو این پروسه عجول نباش خانوادت ازت کاری میخوان بگو بچه رو نگه دارید برم انجام بدم یا مثلا بچمو از مهد یا مدرسه بیارید پس من دارم اون کارو انجام میدم قبض رو دو سه بار بگو وقت ندارم داداش ابجی تو انجام بده مثلا من نتم قطعه بعد دیگه اگه بقیه همراهی نکنن قشنگ میشه صدات در بیاد بگی عه عه چی شد چطور من هر بار انجام میدادم راحت بود یه بار از شما خواستم نشد؟!نه دیگه اینجوری نمیشه باید تقسیم وظایف بشه 

یا ماشین کارش گیر کرده شهر دیگه به شوهرت بگو عزیزم من به این بچه و زندگی برسم هنر کردم وقت نمیکنم اصرار مرد برو بگو امروز مریضم فردا برا بچه فلان کارو دارم خلاصه لفت بده تا خودش بره یا حتی به همسرت هم میتونی بگی اوکی من میرم مثلا بنزین بزنم پس تو شامو بذار پس تو لباسشویی رو روشن کن و پهن کن لباسارو اگه قبول کرد که به مرور تقسیم میشه وظایف اگه نکرد‌گفت وظیفه من نیست بگو عه اره خوب وظیفه منه وظیفه شماست که ماشینو بنزین کنی پس زحمتشو بکش تا من لباسارو میشورم 

باید هی ازمون خطا کنی تو موارد مختلف تا کم کم به روال درست برسن بقیه 

میدونی این روزا حال دل خیلیا خوب نیس  دوس داشتی بگو تا خالی شی

کارمن ازخالی شدن گذشته درحدانفجارم کی منفجربشم خدامیدونه منم آدمم میفهم الان هیشکی حالش خوب نیست منم اینجوری حالم بده ولی کسی متوجهش نیست 

پایان هدف آخرخرداد  
باید کمش کنی هم کارهایی که برا پدر مادرت میکنی هم کارهای خونه خودت که جزو وظایف زن نیست چون سالها به ...

اووففف مممنون به حرفام گوش دادی 🤍

پایان هدف آخرخرداد  
کارمن ازخالی شدن گذشته درحدانفجارم کی منفجربشم خدامیدونه منم آدمم میفهم الان هیشکی حالش خوب نیست منم ...

خب معلومه با این همه مسئولیت آدم میبره دیگ 

همون پیشنهاد هایی ک الان یکی از کاربرا گف بنظرم کم کم شروع کن عملیش کن تو هم آدمی ربات ک نیستی