2777
2789
عنوان

من 🥲🥲🥲🥲

219 بازدید | 22 پست

من اون بچه ایم  که توبدبختی هااولین کسی که بهش زنگ میزنن پاشوبیاکارداریم پاشوبیااماتوبدبختی های خودش ولش کن باباکی حوصله شوداره توشادی هابهش نگوهابی خیال اون نفهمه من اون زنی ایم که خونه داری بلدنیست ولی بی پولی هاکمترخرج کن هامن اون زنی ایم مریض شدبه ماچه پاشوبروخودت دکترمن اون زنی ایم دست وپاچلفتی هیچی بلدنیست فعلابیابروکاراموانجام بده مهم نیست آره من همه ی اینام کاش کمتربهم فشتربیارن دارن له میشم 

پایان هدف آخرخرداد  
یه پیشنهاد برات دادم.کاری واسه کشی انجام‌ نده.وقته تو مشکلاتشونو حل میکنی عادتشون دادی باهات اینجوری ...

نمیتونم چون احمقم چون ساده ام 

پایان هدف آخرخرداد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی چقدرآدم اذیت میشه😪😪

واسه خودت زندگی کن کاری بهشون نداشته باش

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
آخی چقدرآدم اذیت میشه😪😪 واسه خودت زندگی کن کاری بهشون نداشته باش

کاش میتونستم ای کاش بابدختی استرساموکم کرده بودم توی دوروزخانواده ی محترمه منوبه لرزه انداختن 

پایان هدف آخرخرداد  

عزیزم🥲🥲🥲درکت میکنم 

بیا از امشب سعی کن یه کار کوچیک واسه خودت شروع کنی که نشون بده فقط واسه خودته و خودت خودتو دوست داری 

اگه یه تاپیک بزنی همینجا در این‌مورد و اولش بنویسی من اون زنیم…. میبینی همممون کلی حرف داریم فقط شاید دردامون کمی متفاوت 

ولی منم واقعا حس میکنم اولویت اخرم همه جا چه تو خانوادم چه همسرم 

سعی کن برا دیگران موقع کمک به اونا هم اولویت اولت خودت باشی اگه رفتی یه جا کمک بگو این قرار نیست هیچ وقت جبران کنه ها بذار ببینم توان روحیشو دارم با این اوصاف برم میتونم بگم برای رضای خدا یا نه اگه یه جاهایی نمیکشی از نظر روحی واقعا نرو 

کاش میتونستم ای کاش بابدختی استرساموکم کرده بودم توی دوروزخانواده ی محترمه منوبه لرزه انداختن 

چراچکارکردن؟

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
میخوای با جلب ترحم از زیر بار مسئولیت رفتارت فرار کنی

بخدادیگه ترحمشونم نمیخوام دلم میخوادولم کنن هزارباربه همسرم شکایت کردم آخرش بدهکارشدم 

پایان هدف آخرخرداد  
مشکلاتی داشتن ازدیشب خونشون بودم بخداشبونخوابیدم ظهرم ازبس پدرم بهم استرس دادمیخواستم زاربزنم 

اصلا اعصاب خودتوخردنکن ازهیچکس انتظارنداشته باش خداپاداشش روبهت میده وقتی چیزی به پدرومادرت نمیگی

من یه دوست دارم جدا شده خونه مادرشه با بچه تقریبا ده ساله با اینکه شاغله برا خونه تکونی سبزی گرفتن های مادرش و یه سری کارای مادرش یا حتی دکتر رفتنای مادرش باید سره کار نره و همون اندازه از حقوقش کم میشه وقتی بخواد بیاد با دوستاش بیرون به هیچ عنوان حق نداره بدون فرزند بره کلا اگه جایی واقعا خیلی تنگنا باشه مجبور باشه بچه رو نبره یه کم بگذره مادرشو بچه زنگ بارونش میکنن و شروع میکنن غر زدن تلفن حرف زدن تو خونه به دوستاش براش غده قنه مگه یه کم کوتاه محل کار با صدای یواش بتونه حرف بزنه روزای تعطیل یا بچش برنامه میریزه مامان باید منو ببری تفریح و حتما تفریحی که مربوط به کودک باشه یا مامانش براش کار میتراشه 

هیچ هویتی ازش باقی نمونده در کنار اینا اگه خواستگاری هم پیدا باشه خودش مایل باشه خانواده دلشون بخواد بی دلیلم رد میکنن  اجازه رل زدنم که نداره چون کلا نباید سرش تو گوشی باشه هیچی دیگه رسما نابود شده 

با شکایت به همسرت بازداری مسئولیتتو به شونه ی اون میندازی

چه مسئولیتی من خودم همه ی کارامسئولیتای زندگی روانجام میدم مگه وظیفه ی من برم کارای اداریشوبکنم مگه وظیفه ی منه برم این بیمه اون بیمه تاحلش کنم مگه وظیفه ی منه برم بعضی خریداکه اصلاازش چیزی سردرنمیارم بخرم بخدانه دنبال دلسوزی خواستنم نه چیزی دلم میخوادمنوول کنن خووشون کاراشونوانجام بدن پدرم بخداهرکاری داشته تاالان دست به سینه انجام دادم ولی دیگه نمیکشم چراهروقت من عذاب میکشیدم تواین آدماکسی نفهمیدچرانگفت چته چراباتحقیرکردن منوعذاب دادن گفتن نمیفهمه ولی من هزارباردلم شکست ولی نفهمیدن چون اصلابراشون مهم نبودم 

پایان هدف آخرخرداد