باید کمش کنی هم کارهایی که برا پدر مادرت میکنی هم کارهای خونه خودت که جزو وظایف زن نیست چون سالها به این شیوه رفتار کردی اصلا دو ماهه و یک ساله عوض نمیشن پس تو این پروسه عجول نباش خانوادت ازت کاری میخوان بگو بچه رو نگه دارید برم انجام بدم یا مثلا بچمو از مهد یا مدرسه بیارید پس من دارم اون کارو انجام میدم قبض رو دو سه بار بگو وقت ندارم داداش ابجی تو انجام بده مثلا من نتم قطعه بعد دیگه اگه بقیه همراهی نکنن قشنگ میشه صدات در بیاد بگی عه عه چی شد چطور من هر بار انجام میدادم راحت بود یه بار از شما خواستم نشد؟!نه دیگه اینجوری نمیشه باید تقسیم وظایف بشه
یا ماشین کارش گیر کرده شهر دیگه به شوهرت بگو عزیزم من به این بچه و زندگی برسم هنر کردم وقت نمیکنم اصرار مرد برو بگو امروز مریضم فردا برا بچه فلان کارو دارم خلاصه لفت بده تا خودش بره یا حتی به همسرت هم میتونی بگی اوکی من میرم مثلا بنزین بزنم پس تو شامو بذار پس تو لباسشویی رو روشن کن و پهن کن لباسارو اگه قبول کرد که به مرور تقسیم میشه وظایف اگه نکردگفت وظیفه من نیست بگو عه اره خوب وظیفه منه وظیفه شماست که ماشینو بنزین کنی پس زحمتشو بکش تا من لباسارو میشورم
باید هی ازمون خطا کنی تو موارد مختلف تا کم کم به روال درست برسن بقیه