2777
2789
عنوان

رابطه بدون دخول و قرص اورژانسی

328 بازدید | 9 پست

بچه ها من خیلی استرسی هستم ۴۳ روز از زایمان گذشته بودو هنوز یه ذره لکه بینی داشتم و رابطه بدون حتی یه ذره دخول اما آب منی با واژن تماس داشت و من خودمو شستم و قرص اورژانسی مصرف کردم و ۶ روز بعدش خونریزی به مدت ۵ روز شبیه پریود شدید داشتم اما بازهم نگرانم شدید چون اینجا دوتا خانم گفتن خونریزی داشتن اما باز حامله شدن شما راهنمایی  کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا موارد کمیابن احتمال فوق العاده کم

آبجی بنظرت چون من تا دو سه روز بعد از رابطه باز هم لکه های زایمان داشتم یعنی تخمکی چیزی نبوده؟ بخدا من حتی نمیدونستم که رابطه بیرونی هم باعث حاملگی میشه دارم دیوونه میشم کاش هیچوقت نمیومدم سایت 

آبجی بنظرت چون من تا دو سه روز بعد از رابطه باز هم لکه های زایمان داشتم یعنی تخمکی چیزی نبوده؟ بخدا ...

خبیلی  از اونایی که میگن جلوگیری کردیم ولی باردار شدیم رابطه کامل داشتن و از پیش آب همسرشون باردار شدن چون تو پیش آب هم اسپرم وجود داره عزیزم شما اصلا دخول نداشتی پس خیلی احتمال بارداری ناچیزه