2789
عنوان

سلام

98 بازدید | 23 پست

سلام به همه خوبین من دیروز یعنی دیشب یه کم اینستا رفتم و یه کم برنامه روشن بود و نتم 2GB و خرده ای بود ولی یه دفعه شد 1GB وصبح دیدم نتم تموم شده و نت خریدم ولی از اینم داره خود به خود کم میشه اون برنامه هم پاک کردم راهی هست کاری کنم نتم کمم نشه؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گوشیت رو بروز بکن و برنامه های مشکوک و غیر اصلی رو پاک کن 

قشنگ یکی یکی چک کن همه برنامه هاتو 

آخر سرم ببین ویروس و یا بد افزاری روی گوشیت نصب هست یا نه خود گوشی یه گزینه داره ک میشه ببینی 

یه اسم شبیه ب پاکسازی امنیتی داره احتمالا تو گوشیت 

با همه اینا اگه بازم همین طوری نت خرج میشد دیگه چ میشه گفت وضعیت نت این روزا همینه 

گوشیت رو بروز بکن و برنامه های مشکوک و غیر اصلی رو پاک کن  قشنگ یکی یکی چک کن همه برنامه هاتو& ...

سلام عزیزم باور کن از دیشبه اینجوری شده قبلش اینجوری نمیشد البته داداشم به خاطر امتحانای ترم اولش گوشیم دستش بود حوصله اش سر نره و اونن موقع هم اینجوری نت کم میشد و هی میخریدم ولی گوشیمو که داد اینجوری نشد تا دیشب 

اینستا خیلی نت میبرع 🙆‍♀️

میدونم اشتباه از من بود یه مدته دلم میخواد واسه مامانم زعفرانن بخرمم یه پیج هست از اون پرسیدم چند روزه میرسه اگه کسی سفارش بده از تهران گفت سه روزه بعد کلیپم تو اینستا دیدم 

یه کم بودم ولی ساعت ۹ هم رفتم wc نشد برناممه رو خاموش کنم و ۱۲ دقیقه اینا روشن بود 

عزیزم چند سالته ؟! 

با ربع ساعت یه گیگ مصرف نمیشه 

شایدم بشه احتمالا همین اینستا کشیده نت رو 

همیشه سعی کن نت شبانه فعال کنی ک نامحدود باشه و فقط همون موقع ها بری اینستا