2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 23 پست
عزیزم من ۲۵ سالمه و نت دو ماهه میخرم 

ببین میتونی یه کاری کنی یه نت شبانه بگیر ک نامحدوده 

و همه اینستا گردی و دانلودات رو اون موقع انجام بدی 

یه نت کم حجم ۳۰ روزه یا ۱۵ روزه بگیری 

اینجوری هم یه دل سیر از اینترنت استفاده میکنی 

هم پولش معقول تر در میاد 

الان هزینه نت رفته بالا 

اگه مصرفت زیاده مثلا خیلی زودتر از موعدش حجم اینترنتت رو مصرف میکنی خب کوتاه مدت تر بگیر 

چون هر چ بلد مدت تر نت بگیری پولش بیشتر میشه 

درمورد اینستا هم سعی کن اصلا تو طول روز زیاد حتی فی یلتر شکنتم روشن نکنی ک نت ببره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین میتونی یه کاری کنی یه نت شبانه بگیر ک نامحدوده  و همه اینستا گردی و دانلودات رو اون موقع ...

نه عزیزم من بیشتر یا نی نی سایت میام و وبلاگ میبینم و روبیکا و ایتا میرم و تو گالری گوشیم یه سری فیلم هست از سریال ها یعنی یه قسمتو دانلود کردم قبلا اونام بعضیاشو میبینم البته من انلاینم مثلا قسمت یه سریالو دیدم یه سری از سکانس هاشو منظورمه نتم بسته 10GB میگیرم 

ببین میتونی یه کاری کنی یه نت شبانه بگیر ک نامحدوده  و همه اینستا گردی و دانلودات رو اون موقع ...

سلام عزیزم من صبح دیر خوابیدم یعنی بعد سحری خوابیدم نشد نمازمو بخونم نتم قبلل خواب 4GB بود ولی بیدار شدم و دیدم ازش سه گیگ کم شده و نت ۱ ماهه 7Gb خریدم و وقتی اینو خریدم دیدم از نت قبلیم سه گیگ کم شده من فکر کردم ۱۰۰ ماگابایت از نتم مونده ولی دیدم نه 1GB دارم مقصر خودم بودم نباید اینستا میرفتم یا قبل WC برنامه رو خاموش میکردم 

سلام عزیزم من صبح دیر خوابیدم یعنی بعد سحری خوابیدم نشد نمازمو بخونم نتم قبلل خواب 4GB بود ولی بیدار ...

سلام 

اگه زیاد تو اینستا نموندی نتت ممکنه جای دیگه مصرف شده باشه 

ولی اگه مصرف نتت برات مهمه آره بهتره ک اینستا و پینترست و این قبیل برنامه ها رو استفاده نکنی زیاد چون نت میکشن 

سلام عزیزم نه اینستا نرفتم فقط یه بار بدون برنامه رفتم اونجا همین 

فیلمی هم دانلود نکردی ؟! 

ببین  گوشیت رو چک کن شاید برنامه ای روش نصب شده باشه ک بدافزاره و نت مصرف بکنه 

اگه نه ک هیچ فعلا بیخیالش شو ولی اگه دوباره این اتفاق افتاد پیش یه خدمات موبایلی ببرش ک برات چکش کنه 

فیلمی هم دانلود نکردی ؟!  ببین  گوشیت رو چک کن شاید برنامه ای روش نصب شده باشه ک بدافزاره ...

سلام عزیزم امروز دیدم بسته ام تموم شده و یه بسته ۱ ماهه 5GB خریدم و خداروشکر مثل قبلیا نیست خود به خود کم بشه و الان 4/96GB هست