2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما از ذخیره هات استفاده میکنی😄شوخی کردم اعتصاب واسه چی؟؟؟ 

دااستانش مفصله شوهرم میخواد طلاقم بده میگخ از اولم نمیخواستمت ب خاطر کم حرف بودنم خواهرشام ریختن سرم تو قابلمه هات کثیفه همش میخوابی خونه تمیز نمیکنی فقط تهمت...در حالیکع من حق طلاق دارم حق با منع ولی اینا همه چیو انداختن گردن من انگار من ایراد دارم البته از بهانه هاشون معلومه هیچی پیدا نکردن

به خاطر آسیبی که از کار دیگران دیدی باز داری به خودت آسیب میزنی که اونا به خودشون بیان؟

ممن ک بدبختانه هیچیم نشده دوس دارم حداقل ی شب دوشب بیمارستان بخوابم پیش شوهرم نباشم

دااستانش مفصله شوهرم میخواد طلاقم بده میگخ از اولم نمیخواستمت ب خاطر کم حرف بودنم خواهرشام ریختن سرم ...

خب عزیزم چرا میخوای با همچین مردی زندگی کنی که ترو نخواد.. چرا حدا نمیشی راحت بشی.؟؟ بنظرت ادامه این زندگی بنفعت میشه؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ممن ک بدبختانه هیچیم نشده دوس دارم حداقل ی شب دوشب بیمارستان بخوابم پیش شوهرم نباشم

چقدر سخته که شریک زندگی آدم همراهش نباشه😔

خانوادت چی؟

مهریه نداری؟ بذاری اجرا ادب بشه

خب عزیزم چرا میخوای با همچین مردی زندگی کنی که ترو نخواد.. چرا حدا نمیشی راحت بشی.؟؟ بنظرت ادامه این ...

نه دیگه میخوام جدا شم وقتی حتی زن و شوهرم نیستیم ب چ دردم میخوره منو انداخته ی گوشه انگار ن انگار تازه تهمتم میشنوم مثل کنیز دارم کار میکنم خواهر مادرشم همش دخالت میکنن هی شوهرمو میندازن ب جونم ن محبت کلامی ن جسمی دارم میمیرم دیگه

چقدر سخته که شریک زندگی آدم همراهش نباشه😔 خانوادت چی؟ مهریه نداری؟ بذاری اجرا ادب بشه

چرا دارم خانوادم ک پشتمن میگن این آدم واس تو شوهر نمیشه همش بهانه نیاره اذیتت میکنه