2777
2789
بچا ها حدود ۲۶ پری بی بی چکم کامل مثبت شد فک کردم حامله ام.. ولی بعد اون هر چی بی بی زدم منفی شد امروز ۳۳ پریودم یه عالمه از پله ها پریدم زعفرون خوردم که پری بیاد ولی نمیشم.. میخوام زود بیاد برم اقدام😔 به نظرتون چی کار کنم... آزمایشم نمخوام برم هر بار میرم قبل جواب پری میاد بعد خانومه زنگ میزنه میگه منفیه😒سابقه ی تاخیرم دارم
زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسافرت هم امکانش هست کلا تغییر اب و هوایی اگه مطمین هستی باردار نیستی رازیانه بخور و بابونه دم کن بشین توش آویشن هم دم کنی با نبات تاثیر داره
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
باهات موافقم تاپیک هایی که نیاز به همدردی وکمک دارن خانم کسی زیاد نمی ره تاپیک هایی الکی روزیاد نمی رن درمورد سوالت بهتربود ازمایش می دادی بعدباخیال راحت می رفتی امپول می زدی
هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد
شاید بارداری خواهرم برو از بده چون مثبت شده امکانش هست حالا هر دفعه میرفتی این دفعه که مثبت شده نمیری
تو وصل هستی به بهشت ......گر وصل شوم بتو ...بهشت کشیده میشود به زیر پاهایم .....