کل عمرم هرسال تولدای خوبی داشتم، بعد ازدواج دو تا تولد میگرفتیم یه بار با خونواده همسرم و یه بار خونواده خودم، امسال به خاطر بارداریم دوهفته است که استراحتی شدم و یه هفته بیمارستان خوابیدم و بعدش منو آورد خونه مادرم که تا خونه خودمون ۴۵ دقیقه تا یکساعت فاصله داره، خونه خودمون نمیتونم برم چون پله برام ممنوع شده.
امروز تولدمه، همسرم روز زن برام کادو نخرید، گفت روز تولدت سوپرایزت میکنم.
امروز که اومد محل کارم دنبالم، فقط بهم تبریک گفت بدون اینکه حتی یه شاخه گل بخره، تو کل مسیر همش با تلفن حرف زد، (قراره بریم سرخونه جدید ولی آماده نیست، تلفناش با برق کار و نقاش و ... بود که زودتر بیان خونه رو تموم کنن)
خیلی دلم گرفت، گفتم انتظار داشتم سورپرایزم کنی، به شوخی گفت سورپرایز بالاتر از این بچه که خیلیا آرزوشو دارن، هرچی به خونه مامانم نزدیک تر میشدیم بیشتر قیافه ام ناراحت میشد و دلم میگرفت ،بین تلفناش میپرسید چرا ناراحتی، گفتم دلم گرفته چون امسال تولد نداشتم ، زندگی کردن و دراز کشیدن روی تخت و استراحت مطلق خسته ام کرده. دلداریم داد که موقتیه و به زودی خوب میشی و دوباره تلفنش زنگ خورد و تا خود در خونه صحبت میکرد، من پیاده شدم و خداحافظی کردم، اون تلفنشو قطع کرد، گفتم ناهار بیا اینجا، گفت نه دیرم شده، داشتم میرفتم داخل خونه، که دوباره صدام کرد چرا ناراحتی گفتم ناراحت نیستم، گفت میخوای ناهار باهم بریم بیرون، گفتم نه شرایطشو ندارم باید سریع برم دراز بکشم. رفتم خونه و صداش دوباره از ماشین میومد که چرا ناراحتی و من درو بستم و رفتم داخل....
اینم اضافه کنم که دیروز بهش گفتم آخر هفته خونه مامانم تولد بگیریم گفت نه چه عجله ای داری، وایستا خوب بشی بعدا بگیر
گفتم معلوم نیست من کی خوب بشم... دیگه چیزی نگفت.
نمیدونم چیکار کنم، خیلی دلم گرفته و ناراحتم و دوست دارم گریه کنم، حس میکنم برای همسرم بی اهمیت هستم، از طرفی وجدانم میگه اون داره برای آماده شدن خونه تلاش میکنه ، گیر ندم تا زودتر بریم سرخونه جدید...
ولی میخوام گوشیمو خاموش کنم و بخوابم تا هیچکس بهم زنگ نزنه.خیلی ناراحتم ، یعنی نباید به خاطر خانومش که اسیر استراحت مطلقه و با این حال سرکار میره و وضعیت خوبی نداره حداقل یه شاخه گل میخرید؟
من برای تولد امسال همسرم با وجود اینکه شرایط خوبی به خاطر بیماری یکی از نزدیکانم نداشتم، سنگ تموم گذاشتم و مهمونی عالی براش گرفتم، کادو هم از ترکیه شلوار جین جنس خوب سفارش دادم.