2777
2789
عنوان

آمپول سفید کننده پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 36364 بازدید | 130 پست
واقعا خیلی تاثیر داره تمام بازیگرا بالیوود و کره ازش استفاده میکنن ولی نمیدونم از کجا بخرم من خودم س ...

تو دبی کلینیک ها تزریق میکنند زیر نظر پزشک، یه دکتر میشناسم ازش انلاین سوال میکنم راجب برند و نحوه تزریق اینجا اطلاع میدم ☘️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر دکترهای ایران اطلاعی ندارن ولی تو دبی فکر کنم زیر نظر پزشک متخصص تزریق میکنند، یه دکتری میشناسم ...

وای عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی ک هرموقع فمیدی بم خبرشو بدی خیلی نیاز دارم من🥲

سلام گلم درخواست دوستی دادم بهتون

اگه تمایل داشتین در مورد اون تاپیک پربازدیدها که قفل شده تو خصوصی بدون مزاحمت بقیه کاربرها و نی نی یلرها تبادل نظر کنیم من علاقه زیادی این این مباحث دارم اگه شما هم علاقه مندید دوستی رو قبول کنید باهم تو خصوصی تبادل نظرم کنیم 😊🙏🏻

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*