2777
2789
عنوان

آمپول سفید کننده پوست

35827 بازدید | 130 پست

ایا کسی تزریق آمپول گلوتاتیون داشته یا تجربه داشته اطرافیانش استفاده کرده باشن و راضی باشن؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارین در اختیارم بزارین☘️🙏🏻

قبلا تو نی نی سایت خوندم که اگه چ قرصشو چ امپولشو همش مصرف نکنی بازم رنگ پوستت مثل قبل میشه

سلام عزیزم من یه مدته تحقیق میکنم راجبش بعضی ها گفتن چند سالته نتایجش دائمی بوده و بعضی ها گفتن مثلا سالی یکبار باید دوز یاداور مصرف شه ، بازم ممنون از نظرت☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم خیلی میخام این امپول رو استفاده کنم  پوستم صورتم سبزس  پوست بدنم زرده  خ ...

چیزی که فهمیدم اینکه واقعا پوست رو سفید میکنه اینکه چه برندی و چقدر مصرف بشه و رو همه تاثیر داره یا نه رو نمیدونم 

عزیزم منم خیلی میخام این امپول رو استفاده کنم  پوستم صورتم سبزس  پوست بدنم زرده  خ ...

عزیزم این آمپول واقعا تاثیر داره ولی نمیدونم چه برندی و چه تعداد باید مصرف بشه ، و اینکه روی هر کس نتیجه متفاوتی داره ولی تو همین نی نی سایت خیلی کامنت هارو دیدم بالای بیست تا که اطرافیانشون یا خودشون استفاده کردن و سفید شدن😁

گلوتاتیون؟

صابونشم هست صابونشو فعلا استفاده کنین

اما انگار عوارض داره

و پوست بطور طبیعی روشن نمیشه مگه اینکه خیلی تیره باشید

بنظرم اگه پوستتون بدون لک و سالمه بیخیالش شید

پرسه در کوی غزل بی تو عجب دلگیر است...
عزیزم این آمپول واقعا تاثیر داره ولی نمیدونم چه برندی و چه تعداد باید مصرف بشه ، و اینکه روی هر کس ن ...

شنیدم تاثیرش رو کبد خیلیه

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂
عزیزم این آمپول واقعا تاثیر داره ولی نمیدونم چه برندی و چه تعداد باید مصرف بشه ، و اینکه روی هر کس ن ...

یه برندی هست کره ایه باید حتما اصلش باشه وگرنه خیلیابودن میگفتن لک روی پوستون افتاده حالا اصلش خیلی سخت پیدا میشه

گلوتاتیون؟ صابونشم هست صابونشو فعلا استفاده کنین اما انگار عوارض داره و پوست بطور طبیعی روشن نمیش ...

عزیزم شما اطلاعاتتون از جای معتبر یا تجربه شخصی هست ؟

اکثر دکترهای ایران اطلاعی ندارن ولی تو دبی فکر کنم زیر نظر پزشک متخصص تزریق میکنند، یه دکتری میشناسم الان دبی زندگی میکنه و اونجا کلینیک داره اونو پیدا میکنم راجب عوارض و نحوه تاثیر گذاریش و برندسوال میکنم و اینجا اطلاع رسانی میکنم اگه کسی هم اطلاعی کسب کرد خبر بده😄☘️