2777
2789

سلام دوستان

من چند وقت برای زیغلم ژیلت استفاده کردم تیره شده زیر بغلم و زانو الان ژیلت رو ترک کردم ایپلاسیون میکنم تغییر نکرده بنظرتون چیکارکنم روشن بشه پوشم سفیده و تیرگی دارم نمیتونم تاپ بپوشم🥺😭

یه مدت از پودر واجبی استفاده کن تیره گیش میره 

منم ژیلت میکشیدم ولی دیگه فقط پودر استفاده میکنم 

زیر بغلم بهتر شده ولی بیکینی نه و تیرگیش مونده هنوز 

مارک تیزبر بخر عالیه 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم موبر استفاده پوستم حساسه میسوزه

اهان

ژیلت اصن نزن . برو لیزر

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

تو دوران شیردهی جواب نمیده

نمیدونم اینو 

سلام عزیزم من خودم مثل شما بودم و کلی کار رفتم روشن کننده و روش خونگی و روغن استفاده کردم و بی تاثیر باید لایه برداری بشه حتما از پماد ژانولوما استفاده کردم از داروخونه بخرید دونوع داره اصلش قیمتش 100 الی 100و خورده ای هست و یکم بوی بدی میده حواستون باشه اصلش باشه و پماده حجم کمی داره دوتاشو برای شروع بخرید و روی پوست تمیز استفاده بشه تا پنج روز شش روز بزنید مثلا صبح بزنید شبم بزنید فردا صبحش بشورید مجدد بزنید شبشم بزنید روش فرداش بشورید و به همین روال تا چند روز بعد شروع به لایه برداری می‌کنه جای هیچ نگرانی نیست چون تیرگی کامل از بین می‌ره وپوسته ریزی داره و اینکه بعدشم اگه سوزش یا قرمزی داشتید به داروخونه بگین لایه بردار استفاده کردم یه پماد یا کرمی برای سوزش و قرمزیش بهتون میدن نگران نباشید نه جاش میمونه و نه لک میشه بی نظیره عالیه حرف ندارن انشالله جواب بگیرید منم دعا کنید