9mohammad مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1070 عنوان لطفا ی لحظه بیاین 58 بازدید | 7 پست بچم تازه ۲۴ بهمن رفته توی شیش ماه بهش فرنی دادم انگار دلش درد بگیره همنجوریه .بیسکویت مادرو له کردم با اب دادم نمیخوره با شیر خودم میشه بیسکویت مادرو له کنم بهش بدم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜 اللهم عجل الویک الفرج 🤲 محمد جواد💙 علی اصغر 💚 1402/12/01 | 05:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پسرم_متینا عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 450 باید خیلی کم بدی اولاش بیسکوییت هم اصلا نده هیچ چیز مقوی نداره و پر شکره
9mohammad مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1070 باید خیلی کم بدی اولاش بیسکوییت هم اصلا نده هیچ چیز مقوی نداره و پر شکره واقعا باشه دیگ نمیدم مرسی ک گفتی خب اندازه چقد بهش بدم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜 اللهم عجل الویک الفرج 🤲 محمد جواد💙 علی اصغر 💚
مامان_پسرم_متینا عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 450 واقعا باشه دیگ نمیدم مرسی ک گفتی خب اندازه چقد بهش بدم چند وقته غذاخور شده ؟ چند قاشق دادی ؟
9mohammad مدیر استارتر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1070 چند وقته غذاخور شده ؟ چند قاشق دادی ؟ میگم ۲۵ این ماه رفته توی شیش منم تازه دو روزه بهش غذا میدم نمیدونم ولی اندازه سر قاشقش خیلی کم میدم شاید ۴ یا ۵ اینا باشه اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜 اللهم عجل الویک الفرج 🤲 محمد جواد💙 علی اصغر 💚
مامان_پسرم_متینا عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 450 میگم ۲۵ این ماه رفته توی شیش منم تازه دو روزه بهش غذا میدم نمیدونم ولی اندازه سر قاشقش خیلی ک ... عزیزم برات یه لینک میذارم کامل راهنمایی کرده
مامان_پسرم_متینا عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 450 اجازه ارسال لینک نمیده فقط یه نکته بگم اصلا نذار به خوردن چیزهای شیرین عادت کنه چون دیگه نمیتونی ترکش بدی بچه ها مثل ما نیازی به خوردن نمک و شکر ندارن