2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما ۴ نفره ۸۸۰ بود رفتیم سوپر مارکت خرید کردیم فقط گفت ۱۰۰ تومن به جز کالا برگ باید تو حسابتون باشه 

فروشگاه خرید نکنید مثلا کوروش چون به ما گفتن اول یه تومن خرید کنید از خودمون بعد کالا برگ 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
چقدر خوب کدوم فروشگاه؟

ما خرم اباد لرستان هستیم

حتی گفت میتونید تا جایی که نیازتونه خرید کنید هرچی هم ازش موند بزارید چند روز دیگه بیاید خرید بزنید 

گفت تا ۱۷ اردیبهشتم اعتبار دارن تا ۳ ماه میریزن و اینکه بجز ۳۰ هزار تومن هیچ مبلغی ازتون کسر نمیشه

ب ما ندادن از ساعت ۹ شب تا الان برخط ۰۲۱۶۳۶۹ زنگ زدم هنوز پشت خطم شوهرم خابه گقتم بخاب نوبت شد بید ...

ما هم بهمون تعلق نگرفته.به همه تعلق نمیگیره خودتو علاف نکن

مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین

ما هم بهمون تعلق نگرفته.به همه تعلق نمیگیره خودتو علاف نکن

دهک ۱ تا ۷ میدن

نمیدونم دهک چندیم

میگم اعتراض کنم دو روز دگ یارانه مونو حذف میکنن

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
چه جالب . از کجا میفهمن این پول تو حساب پوله فجرانه است؟به حساب هرکسی جدا میزنن یا به حساب سرپرست خا ...

یا خطی ک به اسم سرپرست هست کد ستاره۵۰۰ستاره۱۴۶۳مربع بزن بعد گزینه‌۱بزن‌بعد کدملی سرپرست بهت نشون میده براتون واریز شده یانه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز