2777
2789
عنوان

به وقت امشب یادگاری برای عید۱۴۰۴

358 بازدید | 8 پست

۲۴روزه رفتی و هر روز بهتر کنار میام با این قضیه من به حکمت اون بالایی اعتقاد دارم ومیدونم خیری توی این کار هست.🙃

امروزم یه مشتری رنگ ومش داشتم صبح با معده درد عصبی از خواب پاشدم یه کوچولو صبحونه خوردم ورفتم  یکم رنگ واینا گرفتم بعد اومدم منتظر مشتری شدم بعدش هم خسته برگشتم نتیجه کار عالی بود  استادم هم بلاخره راضی بود 

شکرت خدا 😘من به زمان بندی تو ایمان دارم🫂

بدنم خیلی درد می‌کنه از درد قلبم به کار و درسم پناه بردم 

ولی با همه ی این حال قشنگ حس میکنم بزرگ شدنمو 

رانندگی خوبمو

جسور بودنمو

رفتار خوب داشتنمو شکرت خدا😘

بمونه یادگار برای ۱۴ماه بعد عید۱۴۰۴

موهای فر سالم بلند

پوست صاف

وزن ۷۰

حرفه ای شدن تو کارم وداشتن کلی مشتری خوب

وقت عمل بینی🙃❤️

به همشون میرسم خدایا شکرت

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

ایشالله میرم دانشگاه فرهنگیان 🙃

ایشالله 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم جهان دیگه ای باشه و من در عید ۱۴۰۴ پیش پسرم باشم ❤

به حق علی انشالله

دوست داشتن خودم :)

پوست صاف و بدون جوش

وزن ۵۵

زندگی مستقل از خانوادم 

عمل چشمم 

رانندگی و ماشین داشتن 

دانشجو دندانپزشکی 

سرکار رفتن و استقلال مالی 

روابط خوب و دوستانی که مثل خودم باشن 

اعتماد به نفس بالا 

رابطه عاطفی سالم و درست 

همه اینها .. عید ۱۴۰۴ 🤍

دوست داشتن خودم :) پوست صاف و بدون جوش وزن ۵۵ زندگی مستقل از خانوادم  عمل چشمم  رانند ...

دیدار ما عید ۱۴۰۴

امیدوارم عید ۱۴۰۴ پسرمو دوباره در آغوشم باشه.🥹

اون موقع انشاالله  ۵ ماهش میشه (همون سنی که ...🥺)

خدا دوباره بهم ببخششی اینبار کاملا سالم و سلامت انشاالله و من تا همیشه سپاسگزار لطف و بخشش خدا بشم .🙏

خدای مهربون و جبارم لطفا و خواهشا اینبار امانتیه قشنگتو سالم و سلامت به دستمون برسون🥹 . آمین 🙏