2777
2789
عنوان

این چه اخلاق بدیه من دارم آخه؟

133 بازدید | 13 پست

سلام

لباس دانشگاه خیلی واسم مهمه 

مثلا واسه فردا همش ذهنم درگیر میشه چی بپوشم و همش حس میکنم لباسام زشتن یا خودمو اذیت میکنم که لباس ندارم و از این حرفا

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم لباس ندارن بپوشن اونوقت خانومو نگاه

بخدا منم چیز خاصی ندارم فقط ی شلوار مام دارم با ی مشکی جذب ساده دیگه هیچی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
عزیزم از کمبود اعتماد به نفس بیشتر رنج میبریدتا کمبود لباس... خودتون رو دوست داشته باشین باهر لباس. ...

هر چی میپوشم حس میکنم زشته

یعنی اگه لباسم از نظر خودم قشنگ باشه ممکنه دیگران هم خوشگل ببینن لباسامو؟

دقیقا خود منی😂بپر بغلم🫂

اومدم😂😂

منم این طوری بودم به خاطر اینکه خیلی همکلاسی ها به ظاهرم به آرایش و لباسم دقت می کردن و نظر میدادن و ...

توی کلاسمون ی دختر هست خیلی رو من زومه بخاطر همین همیشه میخوام عالی باشم

هر چی میپوشم حس میکنم زشته یعنی اگه لباسم از نظر خودم قشنگ باشه ممکنه دیگران هم خوشگل ببینن لباسامو ...

من تو آینه وقتی لباس می‌پوشم در درجه اول راحتی خودم و خوش پوشی از نظر خودم مهمه اصلا اهمیت نمیدم راجبم چی میگن ولی همیشه از نظر همه خوشتیپ و اهل ست کردنم.

من تو آینه وقتی لباس می‌پوشم در درجه اول راحتی خودم و خوش پوشی از نظر خودم مهمه اصلا اهمیت نمیدم راج ...

منم از دید بقیه همینطورم یجورایی همه ازم تقلید میکنن ولی همین باعث شده توقعم از خودم خیلی بالا بره