2777
2789

من تازگیا خیلی خودمو با بقیه مقایسه میکنم و باعث شده از زندگی دلسرد بشم ناامید بشم

حالم از همه چی بهم بخوره

باید چیکار کنیم که بتونیم اونقدر رو خودمون تسلط داشته باشیم که رو زندگی خودمون فوکوس کنیم؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید مقایسه کنم

خدا رو شکر هرچیزی ک باید فراهمه

قبلا مثلا رنگ پوست خودمو یا ... با دیگران مقایسه میکردم 

پوستم سبزه هستش

ولی الان نه

چون یاد گرفتم خودم و هرچی بهم مربوطه رو همونجوری ک هست دوس داشته باشم و حالمم خوبه اینجوری 🥰

خیلیا هستن ک به من حسودی کنن ، چرا من خودمو با بقیه مقایسه کنم 😊😅🥰🥰🥰

دُختَرِ لُر 👑

افزایش اعتماد به نفس

زوم کردن روی توانایی ها و خوبی ها جای بدی ها

دیدن نقاط قوت خودت 

شما باطن زندگی خودت رو میبینی اما ظاهر آرایش شده ز ندگی دیگران جلوته 

همه یه کمبود ها و مشکلاتی دارن حالا هر کس به نحوی

مقایسه کنی ک چی بشه؟ همون انرژی بزار واسه خودت .  هیچ کس از باطن زندگی بقیه باخبر نیس

من مثلا هعی خودمو با دختر خالم که سه سال ازم بزرگتره مقایسه میکنم اصلا و ابدا براش بد نمیخوام ایشالله که همیشه شاد و خوشحال باشه

اما…

من خودمو با کسی مقایسه نمیکنم به شدت متنفرم کسی منو مقایسه کنه 

یا مثلا یچمو با بچه اقوامی مقایسه کنن یعنی با خاک یکسانشون میکنم 

مگه قراره همه تو زندکی مثل هم باشن یا دستاوردهاشون یکسان باشه که مقایسه کنیم هرکس با کسی دسگر متفاوته

من خودمو با کسی مقایسه نمیکنم به شدت متنفرم کسی منو مقایسه کنه  یا مثلا یچمو با بچه اقوامی مقا ...

حسرت نمیخورید؟

مثلا یکی از نزدیکت بره مسافرت خارجه و همش در حال خرید و کافه و فلان باشه

ولی شما شرایطشون در حد اون نباشه؟

منم همش در حال مقایسه کردنم

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

نباید گول ظاهر زندگی افراد رو بخوری ی دلخوشی بزرگ تو زندگی برای خودت پیدا کن که با هیچی تو دنیا نخو ...

من متاسفانه خیلی افکارم تو خیلی چیزا با پدرم فرق داره و همین داره عذابم میده حس میکنم زندگی رو داره کسل کننده میکنه برای هممون نمیدونم واقعا🤦‍♀️

مثلا هدفی مثل قبولی تو یه رشته تاپ(دندون و فلان) میتونه دلخوشی بزرگی باشه نه؟(نزدیک ۲۰ سالمه)

من این موردا تو دور و برم زیاد هست و همیشه میگم حتما تلاش کرده زحمت کشیده نوش جونش هرچی میخره یا هرج ...

اگه نکشیده باشه چی و پول پدرش باشه؟

نمیدونم قبلا در این حد نبودم اصلا

الان داره این موضوع مقایسه خیلی عذابم میده

حسرت نمیخورید؟ مثلا یکی از نزدیکت بره مسافرت خارجه و همش در حال خرید و کافه و فلان باشه ولی شما شر ...

یه چیزهای هست همه دوست داریم داشته باشیم 

ولی اینکه دلم بخواد جای کسی باشم نه یا حسرت زندگی کسیو نمبخورم 

چون میدونم اونم زندگیش همینه فقط طوری دیگه قشنگش کرده و غم و غصه هاشو داره واسه خودش مشکلاتش نحوی دیگع اند

البته راستش حسرت کسایی که احساس ارامش و خوشبختی دارن میخورم که اونم نمیشناسم کسی دورو برم اینطور باشه حتی اونا که وضعشون خوبه اینطکر نیستن