2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ موهای شماره شش به پایین 

ترکیب دودی 6 +زیتونی 6+ اکسیدان6درصد برای پوشاندن سفیدی ها 

کلا اکسیدانت 6 باشه هر رنگی زدی، رنگت هم شمارش بالا نباشه که بتونه سفیدی ها رو بپوشونه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
رنگ موهای شماره شش به پایین  ترکیب دودی 6 +زیتونی 6+ اکسیدان6درصد برای پوشاندن سفیدی ها  ...

از هر برندی مارال خوبه؟ بد رنگش روشن ملایم میشه ن مث دکلره ولی ملایم

+خدایاشکرت🤍

مارال خیلی مو رو خشک میکنه رنگشم خیلی تیره تر از کاتالوگه

جدی یکی از اشناهامون زده بود تریف میکرد موهاش اصلا خشکم نشده بود برعکس‌حالا.مامانم خشک بودا مجبور شد پاییناش کوتاه کنیم

+خدایاشکرت🤍

از هر برندی مارال خوبه؟ بد رنگش روشن ملایم میشه ن مث دکلره ولی ملایم

بد نیست ولی اگه بتونی هزینه کنی رنگهای بهتر هم هست 

رنگی که گفتم قهوه ای درمیاد رو به پررنگ ، که با شستشو کمرنگتر میشه ، چون سفیدی داره زنک‌روشن بذاری نمیپوشونه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بد نیست ولی اگه بتونی هزینه کنی رنگهای بهتر هم هست  رنگی که گفتم قهوه ای درمیاد رو به پررنگ ، ...

رنگ سرد نمیشه گذاشت که سفید دراومد احتیاج به رنگ ریشه نباشه؟

+خدایاشکرت🤍