2821
2789
یه ریاضی دبیرستان رو باید دوره کنیم برا حساب کتاب یارانه ها

اره والا 😥😥😂🥺

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاپیک میزنم مژده ای دل که دگر باد صبا باز آمد بعد هم تگت میکنم خوبه ؟

اره عالیه 😂😂😂

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍
یه سایت هایی برای اعتراض و این چیزا هست برو سر بزن

تا شب صبر کنم ببینم چی میشه 

گف هر کی اطلاعی داره !! آمارگیری اونایی ک اطلاع ندارن نبود ! 

الان کسی باشما صحبت نکرد 

من باخود خود خودشخص استاتربودم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
شما جان دلی 

فدات  بشم  عزیزم شماتاج سری

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖