2777
2789
عنوان

خرید طلا

465 بازدید | 28 پست

سلام خانما برای اینکه بتونم مقداری از درآمدم رو پس انداز کنم میخوام طلا قسطی بخرم به نظرتون تو این گرونی اشتباهه؟چون پولمم بمونه خرج چیزای بیخود میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

طلا که همینجور نمینونه مطمین باش بالا میره ولی اگه خواستی بخری بمون هفته بعدی بخر 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بعدشم اگه میخوای سود کنی نباید سریع بفروشیش اگه مدت طولانی نگه داری برنده ای بعدشم دست دوم میخوای بخری سعی کن  درصدشو کم حساب کننب  ب ما این ماه می گفتن پنج درصد آوردیم ب سه درصد من خودم النگو و دوتا دستبند و انگشتر گرفتم

بعدشم اگه میخوای سود کنی نباید سریع بفروشیش اگه مدت طولانی نگه داری برنده ای بعدشم دست دوم میخوای بخ ...

مبارکه

اره سود نمیکنه

من گوشواره گرفتم

بعد چن روز بردم بازار خیلی خیلی ارزون برمیداشت

‌

نه اشتباه نیس خیلی ام خوبه.    ۴ ماه پیش واسه دخترم یه النگو از اسنپ پی خریدم اون موقع گرمی ۱۵۰۰ بود.   این ماه قسط اخرشه.   الانم که طلا ۱۸۰۰ بیشتره.  خیلی صرفه اقتصادی داره چون طلا همیشه رو به رشده