2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 28 پست
مبارکه اره سود نمیکنه من گوشواره گرفتم بعد چن روز بردم بازار خیلی خیلی ارزون برمیداشت

آره خیلی ارزون برمیدارن اما خودشون سود میکنن یکی اورد همون لحظه طلاشو فروخت  بعدش طلافروش ب ما چند تومن بالا داد خودش این وسط دوسه تومنی سود کرد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

طلای دست دوم بخر پولتو صرف خرید وسایل بیخودی نکن بعد عید شاید طلا از اینی ک هس گرونتر بشه من اوایل خ ...

طلای دست دوم ریسک وحشتناکیه ،بعضی وقتها همراهش بدل غالب میکنند 

من یه زنجیر خریدم بعد چندماه تازه فهمیدم حلقه هاش بدل هستن،چون دست دوم هست نمیتونم ثابت کنم 

فرق دست دوم با نو درحد دویست یا سیصد هست 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
طلای دست دوم ریسک وحشتناکیه ،بعضی وقتها همراهش بدل غالب میکنند  من یه زنجیر خریدم بعد چندماه ت ...

آخه ما یه طلافروش آشنا داریم کلا میبریم پیش اون ؛ببینه از اونجایی ک خرید کردیم سرمون رو کلاه نزاشته باشن یبار یه طلافروش یه دوتومنی ازما بیشتر پول طلا گرفته بود آوردیم پیش آشنامون اون گفت دو تومنی گرون گرفته ازتون بعد رفتیم ازش گرفتیم تازه ما تو شهرمون دوجای مطمئن میریم خریدامون رو انجام بدیم

فکر نکنم دویست سیصد بشه ها

از خود طلافروشی بپرسی همینه ،یه النگو دست دوم خریدم به قیمت ۵۲۵۰ یک ماه بعد نو همون النگو خریدم۵۶۰۰

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
آخه ما یه طلافروش آشنا داریم کلا میبریم پیش اون ؛ببینه از اونجایی ک خرید کردیم سرمون رو کلاه نزاشته ...

اگه مطمئن باشه خوبه ولی طلافروشی‌های غیر اینجور نیستن

آخه ما یه طلافروش آشنا داریم کلا میبریم پیش اون ؛ببینه از اونجایی ک خرید کردیم سرمون رو کلاه نزاشته ...

کاش دنیا جوری بود که نگران کلاهبرداری نبودی.کاش همه جیب مردمو جیب خودمون میدونستیم کاش انقدر همو اذیت نمیکردیم کاش میدونستیم نیومدیم دودستی بچسبیم به این دنیا کاش و کاش........

پس واعا نمیصرفه غیر اینکه مجبوری تحمل کنی مدلش رو

منم فکر نمی‌کردم اینجوری باشه ،الان که دیگه دارم نو میخرم پشیمونم چرا دست دوم خریدم 

چندتا طلافروشی که بگردی و بگی طلای سبک در این حد می‌خوام وزن میکنم و بهت میدن ،حتی در حد سه یا چهار 

اگه مطمئن باشه خوبه ولی طلافروشی‌های غیر اینجور نیستن

آره من خیلی از طلافروش هارو میشناسم تومعامله چون مردم حساب کتاب طلا رو بلد نیستن سرشون رو کلاه میزارن باید جای مطمئن بری یا خودت کلا حساب کتابشو بلد باشی

عزیزم چقدر مطمین هستی هفته بعد قیمتا پایین تر میاد

هفته بعد ۹ ۱۰ اسفند  اونقدر زیاد ن ولی میاد کف قیمت ۲۷۰۰ تا ۲۷۵۰ این کفشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹