2789
عنوان

کیک تولد

76 بازدید | 12 پست

تولد مادرمه خواهرم گف تو کیک بخر بقیه وسایل و کادوها برا من من مریضم و نمیتونم برم بیرون اگه چیزی هم نخرم ممکنه ناراحت شه  نمیدونم تصمیم گرفتم خودم کیک درست کنم بنظرتون کیک خیس که با پودرای مختلف و سس شکلات و کارامل تزعین بشه بده واسه تولد ؟چیکار کنم 😪😣

خودت درست کن 

کیک خیس خوبه 

اگه خامه قنادی داشتی می تونستی کیک شکلاتی درست کنی با خامه تزئین کنی 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من این کیک رو چند روز پیش درست کردم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خودت درست کن  کیک خیس خوبه  اگه خامه قنادی داشتی می تونستی کیک شکلاتی درست کنی با خامه ت ...

خامه ندارم ولی شکلاتو. پودر پسته و نارگیل و ... و کارامل و سس شکلات هس.     با خامه صبحانه نمیشه خامه کیک درست کرد؟

خامه ندارم ولی شکلاتو. پودر پسته و نارگیل و ... و کارامل و سس شکلات هس.     با خامه صبحانه ...

گاناش می تونی درست کنی تو نت دستورش هست با خامه صبحانه و شکلات آب شده 

گاناش می تونی درست کنی تو نت دستورش هست با خامه صبحانه و شکلات آب شده 

قیف و ماسوره دارم ولی خامه قنادی نه خامه صبحانم دارم ولی نمیدونم چطور میشه ی خامه درست کرد واسه تزعینش🥴

قیف و ماسوره دارم ولی خامه قنادی نه خامه صبحانم دارم ولی نمیدونم چطور میشه ی خامه درست کرد واسه تزعی ...

عکس دوم فرستادم راحته خامه قنادی نمی خواد 

خامه صبحانه رو بزار شعله ی ملایم آروم هم بزن کم کم خواست بجوشه شکلات تخته ای یا از این سکه ای ها خورد کن بریز توش هم بزن تا آب بشه یکم که سرد شد بریز روی کیک تزئین کن 

البته نباید قبل تزئین زیاد سرد بشه چون سفت میشه

نت دستور دقیقش هست بزن طرز تهیه گاناش