2777
2789

آخی چقدر ناراحت شدم عزیزم 😔😔

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واییییییی اصلا نمیدونم چی بگم عزیزم.... فقط امیدوارم که سقط نشده باشه 

چرا عزیزم دکتر اومد سونو واژینال کرد گفت هیچی تو رحمت نیست گفت چرا عکس ننداختی گفتم من اصلا شوک شدم ب عکس انداختن نکشید😭😭😭

چرا عزیزم دکتر اومد سونو واژینال کرد گفت هیچی تو رحمت نیست گفت چرا عکس ننداختی گفتم من اصلا شوک شدم ...

الهی عزیزم....

خیلی ناراحت شدم.

نمیدونم چی بگم

خدا ان شاالله به دلت آرامش بده.  

خودم ۵ساله درگیر ناباروری ام میدونم چقدر باردار شدن سخته و از دست دادنش چه رنج بزرگیه...

گلم حتما پیش متخصص ژنتیک برو برای بررسی دلیل سقط بعد مجدد باردار بشو.

دوست من دوتا سقط تو ماه های بالا ،ماه چهار و پنج داشت، الان دوتا بچه ناز داره 

چرا عزیزم دکتر اومد سونو واژینال کرد گفت هیچی تو رحمت نیست گفت چرا عکس ننداختی گفتم من اصلا شوک شدم ...

الهی عزیزم....

خیلی ناراحت شدم.

نمیدونم چی بگم

خدا ان شاالله به دلت آرامش بده.  

خودم ۵ساله درگیر ناباروری ام میدونم چقدر باردار شدن سخته و از دست دادنش چه رنج بزرگیه...

گلم حتما پیش متخصص ژنتیک برو برای بررسی دلیل سقط بعد مجدد باردار بشو.

دوست من دوتا سقط تو ماه های بالا ،ماه چهار و پنج داشت، الان دوتا بچه ناز داره 

الهی عزیزم.... خیلی ناراحت شدم. نمیدونم چی بگم خدا ان شاالله به دلت آرامش بده.     خود ...

مرسی از لطفت عزیزم شما میدونید تا چند روز خونریزی دارم نمی‌دونم دومتری ی بسته قرص و دوتا آمپول واسه دفع داد همشو استفاده کردم ولی هنوز تموم نشده گفت ی سانت و نیم از جفتت مونده مگه آخه ی سانت چقدره ک پنج روزه تموم نشده راستی برام آنتی بیوتیک هم ننوشت