2777
2789

خونریزی داری خب برو دکتر .

پروژسترون برات تجویز میکنه 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

برو دکتر شیاف میده خونریزیت بند بیاد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من دوروزه لک بینی دارم امروز درد فراوان کمر و دل درد شدید رفتم خونریزی هم  داشتم اندازه دوتا جگر ازم رفت  بیمارستان هم رفتم گفتند باید بری سونو بدی و سونو رو بیاری بیمارستان نشون بدی

برو دکتر شیاف میده خونریزیت بند بیاد

الان درد و کمردرد شدید پریودی دارم و خونریزی مثل پریودی ساعت ۶نوبت دکتر دارم خیلی درد دارم شیاف داشتم قبلاً زدم ولی فرقی نکردم

الان درد و کمردرد شدید پریودی دارم و خونریزی مثل پریودی ساعت ۶نوبت دکتر دارم خیلی درد دارم شیاف داشت ...

برو اورژانس یا همون دمتر خودت برو بگو خونریزی داری اورژانسی میبینتت

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
برو اورژانس یا همون دمتر خودت برو بگو خونریزی داری اورژانسی میبینتت

بیشعوری رفتم بیمارستان گفتند باید خصوصی بری سونو اینجا نداریم دکترم ساعت شش میاد نمی‌دونم استامینوفن برا درد بخورم

برو زایشگاه بیمارستان اونجا میفرستنت سونو بیمارستان و اگر لازم شه بستری میشی 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
بیشعوری رفتم بیمارستان گفتند باید خصوصی بری سونو اینجا نداریم دکترم ساعت شش میاد نمی‌دونم استامینوفن ...

نه استا چ ربطی به این درد داره آخه خب دکترتم بری سونو خصوصی میفرستت دیگه

من مشابه تو بودم پارسال و هماتوم داشتم و استراحت مطلق شدم

خداروشکر دخترم الان بغلمه نگران نباش فقط نمون خونه برو زایشگاه 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
من مشابه تو بودم پارسال و هماتوم داشتم و استراحت مطلق شدم خداروشکر دخترم الان بغلمه نگران نباش ف ...

بستری شدی شما دردوخونریزی تون چقدر بود من الان انگار پریودم هم خونریزی هم درد

گفتم ک فشارمو تبمو گرفت گفت الان سونو نداریم برو واژینال 

یک جای دیگه می‌رفتی آخه چجوربیمارستانه ؟ 

بستری شدی شما دردوخونریزی تون چقدر بود من الان انگار پریودم هم خونریزی هم درد

خونریزی پریودی نوار پر میشد دردم داشتم