2777
2789
سلام عزیزم منم دقیقا مثل شمام به سختی خوابم میبره و کلی خواب می بینم و دندون قروچه دکترم رفتم ولی فق ...

🥲🥲نمیشه‌که سوخت و ساختی بالاخره باید یه جوری حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دارویی هم بود که مطمئن بودم از لحاظ دارویی چون یک زمان خودم بی خوابی داشتم دکتر داده بود یادم بیا ...

سنبل الطیب نبود؟آخه خودم میخوردم ولی اثر خاصی ندیدم ازش

مممنونم 🙏🏻❤❤❤❤

خواهش میکنم، ۹۹ درصد مطمئن هستم بی ضرره، بازم از داروخانه از دکتر داروساز بپرس، ملاتونین بطور طبيعي با تاریک شدن هوا داخل بدن تولید میشه، اما برای برخی افراد بخاطر شرایط فیزیکی شون ممکنه اختلال ایجاد شده باشه، مثلا همون پرکاری تیروئید باعث میشه اختلالات خواب و بی خوابی و بی قراری داشته باشه فرد.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

آزمایش دادی؟ کمبود منیزیم هم باعث بی خوابی میشه و یا پرکاری تیروئید 

اره آزمایش کامل خون دادم.گفت مشکلی نداری ،راستش دیگه دارم به عوامل بیرونی مثل جن و .. اینچیزا فک میکنم.البته امیدوارم اینطوری نباششه

خواهش میکنم، ۹۹ درصد مطمئن هستم بی ضرره، بازم از داروخانه از دکتر داروساز بپرس، ملاتونین بطور طبيعي ...

اتفاقا من شرایط فیزیکیم افتضاحه  یعنی اصلا جلوی نور خورشید نیستم به نظرم بدنم تشخیص نمیده دیگه