من چهارشنبه هفته پیش عصب کشی کردم تا یکی دو روز خیلی درد داشت تا اینکه دردش تموم شد تا دیروز با اون قسمت دهنم چیزی نخوردم ولی از دیروز که غذا خوردم باهاش شدیدن درد داره ممکنه اتفاقی افتاده باشه واس دندونم؟😔
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
نه چیزی نمیشه بخاطر حساسیت دندونه منم دیروز انجام دادم هزینه عصب کشی شما چقدر شد؟
واس من ۵ تومن شد ولی از چن نفر که پرسیدم میگن خیلی زیاد گرفته ولی من از کارش راضی ام قبلن هم پیش همین دکتر رفتم ولی اینبار انگار درد بیشتری دارم