suiokbk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 389 عنوان گروه های چت تلگرامی 836 بازدید | 14 پست سلام ببخشید این سوال رو میپرسم شاید هم شخصی باشه و هم مسخره.خانما کیا اینجا گروه های چت تلگرامی دارن؟ چند تا ؟ و چقدر از وقتتتونو میگیره؟ اصلا مفیده؟ 1402/11/30 | 08:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniii371 عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 3645 من حدود سه سال ی گروه دارم ک با دوستام گروه زدیم همه حرفامونم انجا میزنیم
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7066 ی زمانی داشتم و ب شدت وقت گیره و غیر مفید اگر فقط گروه چت باشه وگرنه گروه کتابخوانی هم دارممیدونی فک میکنم این گروههای چت ی جور پناه بردن هست از شر فکروخیال و ناراحتی و تنهایی،کلیم ادم ناجور هست توش ک ممکنه باعث اذیت بشن بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
samaneek عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 822 نرو عزیزم پنج سال قبل وارد یه گروه تلگرامی شدم هم وقتمو گرفت هم هنوز دارم تاوان میدم
bahaneh77 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 3007 ی زمانی داشتم و ب شدت وقت گیره و غیر مفید اگر فقط گروه چت باشه وگرنه گروه کتابخوانی هم دارم ... عزیزم میشه لینک گروه کتابخوانی تونو بدید من خیلی علاقه دارم به مطالعه خدایا شکرت🙏💙💜
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7066 عزیزم میشه لینک گروه کتابخوانی تونو بدید من خیلی علاقه دارم به مطالعه چشم بفرماییدhamkhani_vagoo بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
suiokbk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 389 من حدود سه سال ی گروه دارم ک با دوستام گروه زدیم همه حرفامونم انجا میزنیم با دوستای همشهریت؟
suiokbk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 389 ی زمانی داشتم و ب شدت وقت گیره و غیر مفید اگر فقط گروه چت باشه وگرنه گروه کتابخوانی هم دارم ... اها درسته منم گروه کتابخوانی دارم که سمتش نمیرم ولی پره گروه چت که حقیقتا واقعا وقتمو میگقرن و میشه گفت یکیش باعث بدبختیمم شد از اون گروهه اومدم بیرون ولی باز عضو ۲ گروه دیگه مثل اون شدم . به نظر شما هرچی گروه چت دارم حذف کنم؟
suiokbk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 389 نرو عزیزم پنج سال قبل وارد یه گروه تلگرامی شدم هم وقتمو گرفت هم هنوز دارم تاوان میدم دقیقا مثل من😔شما پاکشون کردین؟
samaneek عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 822 دقیقا مثل من😔شما پاکشون کردین؟ همون پنج سال قبل پاک کردم دیگه هیچوقت توهیچ گروهی نرفتم
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7066 اها درسته منم گروه کتابخوانی دارم که سمتش نمیرم ولی پره گروه چت که حقیقتا واقعا وقتمو میگقرن و میشه ... اااره حذفش کن،میشه. ی جور عادت و واقعا مغزتم نابود میکنه ،چون همش تو دنیای خیالی و دروغ مجازی هستی ،بشین فک کن چرا پناه بردی ب مجازی،وقتتو پر کن بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
suiokbk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 389 اااره حذفش کن،میشه. ی جور عادت و واقعا مغزتم نابود میکنه ،چون همش تو دنیای خیالی و دروغ مجازی هستی ، ... از زندگیم ناراضیم میرم اونجاها درد و دل میکنم
sadaf_31 عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 3741 من حدود سه سال ی گروه دارم ک با دوستام گروه زدیم همه حرفامونم انجا میزنیم برا منم بفرستین لینکو