2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه از دور بهم‌حسودی میکنن میگن خوشبحالت همچی داری اما در واقعیت هیییییچی ندارم

شاید توهم چیزای های داری ک آرروی دیگرانه، بهتر مثبت بین باشی، همه آدما مشکلاتی دارن، گاهی کوچیک گاهی بزرگ، دلیل نمیشه خودمون رو باور نداشته باشیم، 

چی شده . مگه این زمونها خودش بتنهایی سخت میگذره توهم با این افکارت برا خودت سختش نکن 

ب چی فکر کنم ک اسون بگذره اصلا چیکاربتید بکنم

خیلی گیجم خییییلی 

تحمل خودم و این زندگی‌ کمه خانوادمم ن همایت میکنن ن حداقل نیزارن ب درد خودم بمیرم

شاید توهم چیزای های داری ک آرروی دیگرانه، بهتر مثبت بین باشی، همه آدما مشکلاتی دارن، گاهی کوچیک گاهی ...

همش اتفاقات تکراری میوفته تو‌زندگیم‌با کسایی اشنا میشم ک دقیقا همشون عین هم باهام‌رفتار میکنن

من میدونم ی چیزی هست ک‌ از منه ولی دیگ توان ندارم درست کنم هی خودمو اخرم بی نتیجه

ب چی فکر کنم ک اسون بگذره اصلا چیکاربتید بکنم خیلی گیجم خییییلی  تحمل خودم و این زندگی‌ کمه خ ...

معمولا چون برنامخ ریزیمون درست در نمیاد اعتماد دوروبرو هم از دست میدیم . نمیدونم کجا به بن بست خوردی ؟ چندسالته

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
ن خانواده ای دارم ک دلم بهشون خوش باشه ن دوستی ن شریکی هیچی خانوادم خیلی نفهمن منو ی دختر سمی و مر ...

همه ی جورایی تنهاییم اگه خانوادت اونی نیستن که میخوای 

سعی کن بپذیری اونا تغییر نمیکنن ی عمر اینجوری بودن 

سعی کن با آدما ارتباط برقرار کنی به چیزای خوب فکر کنی 

ی راه فرار برا خودت از این حس و حال پیدا کن برو سمت چیزایی که دوست داری

ی دلگرمیم و‌حواس پرتیم ب سرکار رفتنه دو روز از بابام ماشین گرفتم رفتم سرکار چون محل سرکارم تازه عوض کردم خییییلی ب خونمون نزدیکه ولی مسیرش تاکسی خور نیست اصلا خیلیم پرته یجورایی خطرناکه بخوای سوار ماشین شخصی بشی

بعد امروز صبح بابام هزار بار قیافه و فلان ک نبر ماشینو اینا اخرم موقع ک‌سویچ رو داد گفت دفع اخرت بود بردی

چند شب پیشم گفت ۱۰۰تومن بنزین بزن ماشینو میبری

من قاطی کردم ک چطوری میتونی این حرفو بزنی روت میشه اصلا دید ن پول ازم در نمیاد صبح اونجوری کرد 

همه ی جورایی تنهاییم اگه خانوادت اونی نیستن که میخوای  سعی کن بپذیری اونا تغییر نمیکنن ی عمر ا ...

هممممه چیزایی ک میگیدو‌انجام دادم 

ولی در اخر ی نیشی از خانوادم خوردم ک‌سقطم کرده

یا از بقیه ک انرژیمو‌گرفته

من روانشناسم‌رفتم بعله اونم بهم گفت خانوادت ی افراد سمین ولی باید بپذیری من پذیرفتمو خودمو با کار سرگرم کردم و دور شدم ازشون

ولی تا کییییییییی اخرش ک چی

با هر پسرسم‌اشنا میشم عوضیه 

هممممه چیزایی ک میگیدو‌انجام دادم  ولی در اخر ی نیشی از خانوادم خوردم ک‌سقطم کرده یا از بقیه ...

عزیزم درک میکنم هر کاری میکنی به در بسته میخوری 

ولی چاره چیه آدمی باید زندگی کنه باید بجنگه مجبوره همه ما مجبوریم باید با کلی درد و افسردگی به کارامون برسیم باید ادامه بدیم تا وقتی که زنده ایم خدا رو چه دیدی لابه لای این همه مشکل و تنهایی بالاخره ی روزم میشه ی اتفاق خوب بیوفته برات دنیا همیشه ی شکل نیست 

عزیزم درک میکنم هر کاری میکنی به در بسته میخوری  ولی چاره چیه آدمی باید زندگی کنه باید بجنگه م ...

دنیای من چرا از بچگم‌همین شکلی پس؟

مشکلاتمم با خودم بزرگ‌میشن

کم نشده حتی یدونش از همون بچگیم‌هرچی بوده هنوزم هست هرچی میگذره فقط اضافه میشه بهش

اون یروز کیه ک حتی بهش نمیخوره بیاد

فقط من دلو جرعت اینو پیدا کردم ک دیگ ادامه ندم 

دنیای من چرا از بچگم‌همین شکلی پس؟ مشکلاتمم با خودم بزرگ‌میشن کم نشده حتی یدونش از همون بچگیم‌هرچی ...

منم مث توام الانم مثلا ازدواج کردم که تنها نباشم ولی هر روزم جر و دعوا و کتکه خودمو از همه دور کردم  الان به در بسته خوردم هرچیو بگی تو زندگیم داشتم از مریضیه بد بگیر تا بی سرپرستی بی پولی بدبختی هنوزم همینم الانم آواره شدم نمیگم من خیلی قویم و فلان اتفاقا برام مث تو سواله چرا همش من ولی خب الان به این نتیجه رسیدم باید به هر بدبختی شده بگذرونم تلاش کنم