2777
2789
منم مث توام الانم مثلا ازدواج کردم که تنها نباشم ولی هر روزم جر و دعوا و کتکه خودمو از همه دور کردم ...

خب تلاش برای چی واقعا😔

یوقتایی دیدی ی چیزی نیست راحتی تکلیفت روشنه ک‌نیست

وای ی چیزایی هست ولی نمیتونی درست استفاده کنی ازش زجر اوره

من خانواده دارم میاونستم تکیه کنم بهشون هزارتا مریضی و افسردگی ولی دادن بهم  ی ادم سمی تربیت کردن ک هیچکس‌راضی نیست باهام باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میگی سمی؟ چه اخلاق بدی داری؟

قبلا پرخاشگر بودم ولی الان اروم شدم یجورایی بریدم

ولی اون اخلاقمم درست کردم باز کسی ک میخوام پیدا نمیکنم هرکیم اوکی میشم یهو‌ یا ول میکنه یا خیانت میکنه بهم

خودمم نمیدونم فقط چیزیه ک میبینم اتفاقایه ک میوفته 

به خودت حق بده قلب و روانت آسیب دیده از این همه درد 

سخته بخوای درستش کنی ولی شدنیه بنظرم همینکه تونستی از آدمای سمیع زندگیت دوری کنی خودش خیلی خوبه ولی تو حق اینو داری که زندگی کنی باید برا خودتم که شده کاری کنی

قبلا پرخاشگر بودم ولی الان اروم شدم یجورایی بریدم ولی اون اخلاقمم درست کردم باز کسی ک میخوام پیدا ن ...

مقصر تو نیستی عزیزم آدما واقعا بد شدن سخته ی آدم خوب پیدا کردن 

به خودت حق بده قلب و روانت آسیب دیده از این همه درد  سخته بخوای درستش کنی ولی شدنیه بنظرم همین ...

هرجای‌دنیام‌برم باز برمیگردم پیشه خانواده

من وقتی از اینا وفایی نمیبینم چجوری میخوام تو‌خیابون پیدا کنم 

از پوست و خونشم لب مرگه باز له له و نگران پولشع واقعا تا کجا میخواد جمع کنه انقدر عوضیه 

یدونه دخترشم ولی ماشینش مهمتر براشش جنازمو راضی ببینه ولی ماشینش استلاک داره بنزین دارع اینا مهم ن ارامش و راحتی من ن امنیت من

هرجای‌دنیام‌برم باز برمیگردم پیشه خانواده من وقتی از اینا وفایی نمیبینم چجوری میخوام تو‌خیابون پیدا ...

واقعا بعضی پدر و مادرا فقط بچه میارن ول میکنن به حال خودشون 

واقعا بعضی پدر و مادرا فقط بچه میارن ول میکنن به حال خودشون 

متاسفانه من همون بچم و دیگ امیدی برای ادامه ندارم

اگ ی همدم داشتن زندگیم حتما بهتر میشد تخملم بیشتر میشد حداقلش