2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 19 پست

میگن پدر یعنی کوه ولی من میگم مادرینی کوه ،قهرمان زندگی ،وجودت ،کسی ک بند بند وجودت بخاطرش شکل گرفته و الان این شدم ،کسی ک از خودش میگذره تا بقیه در آسایش باشن،ازهمه چیش میزنه تا بچه هاش رنگ خوشبختی ببینن

درکل هیچ کلمه ای نمیتونه مادر رو وصف کنه ،مادر کلمه ای هس ک هرچی بگی برایش باز کمهههه 

عاشقتونم ماماناا🥰 مرسی ک هستین :)

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میگن پدر یعنی کوه ولی من میگم مادرینی کوه ،قهرمان زندگی ،وجودت ،کسی ک بند بند وجودت بخاطرش شکل گرفته ...

ببین ی چیزی بگم توی ی خونه اگه مادر نباشه پدر تنها میشه دیگه...بچها رفت و امدشون کم میشه

البته ب حسب تجربه و فک و فامیل ک دیدم میگم...ولی مادر باید باشه تا همه چی سرجاش باشه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
ببین ی چیزی بگم توی ی خونه اگه مادر نباشه پدر تنها میشه دیگه...بچها رفت و امدشون کم میشه البته ب حس ...

من حتی نمیخام به روزی که مامانم پیشم نباشه فکر کنم 

حاضر نیستم یه ناخونش بشکنه ،اون سنگ صبور منه همه مامانا اینارو دارن منتها بعضیا نشون میدن و بعضیا نه 

خیلییی خوب بود 🥲

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

من حتی نمیخام به روزی که مامانم پیشم نباشه فکر کنم  حاضر نیستم یه ناخونش بشکنه ،اون سنگ صبور م ...

خدا همه ی مامانا رو حفظ کنه و روح همه ی مادرای اسمونی شاد باشه

یادمه مامان بزرگم تا اخرین لحظه نگران بچه هاش بود

حالا بچه هاش هرکدوم ۶۰ساله و ۵۰ساله و اینا بودن...

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍