2777
2789
عنوان

مادر

184 بازدید | 19 پست

چه موجودیه این مادر؟!

فک کن مثلن دختری که خونه ی باباش انقد ناز نازی بوده و وقت خواب و ورزش و غذاش سرجاش بوده یهو همه چیش بهم میریزه

مثلن میشه ک کلن روزی دوساعت میخابه اما خودشو سرپا نگه میداره تا بقیه ی اعضای خانواده ش هم حالشون خوب باشه و همه چی روال باشه و اهل خونه رو تیمار میکنه و بیخیال خودش میشه

یا حتی ممکنه از درد مریضی نتونه پاشها ولی بازم همون ماجراست حتی حوصله نداره بازم ماجرا ادامه داره

اصلن میدونی مادر ی کلمه نیست یه سبک زندگیه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۲شبه

منی ک قبلن ۱۱ میخوابیدم تا ۹ صبح همچنان بیدارم پای دخترم ی وقت تب نکنه باز

منی ک اگه ی ساعت کمتر میخابیدم اخلاقم عوض میشد دیگه سعی میکنم این اتفاق نیوفته و الان چندشبه ک شاید کلن ۴ ساعت خواب مفید و درست داشتم...

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
مادر یه دنیا مهر و محبت است که همتا نداره

اصن انگار بچه ک میاد خودبخود همه چیو بلد میشی...

بیخود نیست که بهشت زیر پای مادرهاست 😭😭❤️❤️❤️❤️

واقعا هم کمتر نباید حقشون باشه

کلا ازدواح کردن مسئولیت داره چه دختر چه پسر، من دلم گاهی برای بچه هام می گیره میگم پس فردا بزرگ شدن ...

وای من سر این قضیه میگم اصن نمیذارم ازدواج کنه و یادش میدم مستقل باشه

۲شبه منی ک قبلن ۱۱ میخوابیدم تا ۹ صبح همچنان بیدارم پای دخترم ی وقت تب نکنه باز منی ک اگه ی ساعت ک ...

منم الان بیدارم پسرم نمی‌خوابه باید بشینم تا بخوابه...چند روزی تا ساعت ۳بیداره...صبح باید پاشم ساعت ۶دخترمو بفرستم مدرسه...چشمام قرمز شدن از بی خوابی

کی گفته بهشت زیر پای مادرانه ؟ به نظر من بهشت خوده مادران هستن 😍

واقعا تعبیر زیبایی بود👏

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز