2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 19 پست

میگن پدر یعنی کوه ولی من میگم مادرینی کوه ،قهرمان زندگی ،وجودت ،کسی ک بند بند وجودت بخاطرش شکل گرفته و الان این شدم ،کسی ک از خودش میگذره تا بقیه در آسایش باشن،ازهمه چیش میزنه تا بچه هاش رنگ خوشبختی ببینن

درکل هیچ کلمه ای نمیتونه مادر رو وصف کنه ،مادر کلمه ای هس ک هرچی بگی برایش باز کمهههه 

عاشقتونم ماماناا🥰 مرسی ک هستین :)

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میگن پدر یعنی کوه ولی من میگم مادرینی کوه ،قهرمان زندگی ،وجودت ،کسی ک بند بند وجودت بخاطرش شکل گرفته ...

ببین ی چیزی بگم توی ی خونه اگه مادر نباشه پدر تنها میشه دیگه...بچها رفت و امدشون کم میشه

البته ب حسب تجربه و فک و فامیل ک دیدم میگم...ولی مادر باید باشه تا همه چی سرجاش باشه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
ببین ی چیزی بگم توی ی خونه اگه مادر نباشه پدر تنها میشه دیگه...بچها رفت و امدشون کم میشه البته ب حس ...

من حتی نمیخام به روزی که مامانم پیشم نباشه فکر کنم 

حاضر نیستم یه ناخونش بشکنه ،اون سنگ صبور منه همه مامانا اینارو دارن منتها بعضیا نشون میدن و بعضیا نه 

خیلییی خوب بود 🥲

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

من حتی نمیخام به روزی که مامانم پیشم نباشه فکر کنم  حاضر نیستم یه ناخونش بشکنه ،اون سنگ صبور م ...

خدا همه ی مامانا رو حفظ کنه و روح همه ی مادرای اسمونی شاد باشه

یادمه مامان بزرگم تا اخرین لحظه نگران بچه هاش بود

حالا بچه هاش هرکدوم ۶۰ساله و ۵۰ساله و اینا بودن...

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز