2777
2789
ای وای.   آخه چطور با این وضعیت شیفت داری.    شغلت چیه؟ امیدوارم زودتر این شب ...

پزشک عمومی مناطق محروم😂نه واقعا شهر کوچیک و بی امکاناتیه ...داداشم خوب لقبی روم گذاشته 😂بعد این همه درس خوندن واقعاً برازندمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من انقد بدبختی دارم...از بچگی تابه الان خیلی سختی کشیدم...خیلی ها....در حدی که نفس کشیدنمم با ...

بیا بغلممم🥺🫂

دقیقا حسای منم شبیه توعه 

خیلی دوس دارم خودمو از این شرایط نجات بدم ولی انگار قفل و زنجیرم😞😞

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

امان از شبا که همه بدبختیتم یادم میاد خوابو ازم میگیره

حالا کاش فقط خوابو بگیره...خدا نصیب کسی نکنه..  

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...
آخ گفتی...اینکه خوب نباشی ولی تظاهر به خوب بودن بکنی.. مثل اینه که استخونات خرد بشه ولی نتونی آخ بگ ...

همه فک میکنن خیلی از زندگیم راضیم

زندگیم گل و بلبله.ولی اصلا اینطور نیست.دیگه حسی برام نمونده

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

من بیدار نیستم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱
بیا بغلممم🥺🫂 دقیقا حسای منم شبیه توعه  خیلی دوس دارم خودمو از این شرایط نجات بدم ولی انگار ...

فداتشم آجی....بخدا نا ندارم....نمیدونم چ جوری باید خودمو دلداری بدم...

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...