2777
2789
از بس پررو هستن عادی برخورد میکنن تا یک ماه هم. شده سر و سنگین باش باهاش حرف بزنا در حد سلام علیک، ...

این اینطوریه که من ساکت و سنگین باشم فردا میادهی میگه ببخشید غلط کردم و منم نمیتونم یکم عصبی برخورد میکنم میگم برو ولی در اخر انقدر سریش میشه منم خندم میگیره و تمام میشه همه چیز 

نمیدونم چطور سنگین باشم خودش هر دفعه که اینطوری رفتار میکنه سریعم میاد معذرت خواهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای خوابمون جداست اون اتاق منودخترم توسالن نمیدونم چیکارکنم که اون روزی یه بارخودموکنترل کنم بهش چرت ...

بذار سرش تو گوشی باشه

واالا من خودم گاهی گوشیشو میدم دستش میگم. بیا تو فقط گوشی بازی کن کاری به کار ما نداشته باش البته گوش بدی به شرطی که خیانت نکنه ها

اینستاگرام میرن اکثر مردا خب برن

این اینطوریه که من ساکت و سنگین باشم فردا میادهی میگه ببخشید غلط کردم و منم نمیتونم یکم عصبی برخورد ...

خوشبحالت شوهزمن کتک زده بعدجوری رفتارمیکنه که انگارگناهی ندارع قیافه ای برام میگیره بیاوببین

این کتک خورده جای اینکه بگی چی‌کار کنه می‌پرسی چی‌کار کردی مگه؟

آدم باید اول علت دعوا رو بدونه بعد نظر بده ، وقتی من نمی‌دونم برا چی شوهرش کتکش زده پس نمیتونم کمک کنم ، اگه دادگاه هم بره قاضی علت و ازش می پرسه ،،،،تو هم نمی‌خواد نظر بدی لطفاً 

این اینطوریه که من ساکت و سنگین باشم فردا میادهی میگه ببخشید غلط کردم و منم نمیتونم یکم عصبی برخورد ...

پس خداروشکر.کن پشیمون میشه از کارش

والا من اگر ده سال قبل برمیگشتم بیخودی گیر نمیدادم. الان اینقدر. خندم میگیره یاد کارام میفتم😂

بذار سرش تو گوشی باشه واالا من خودم گاهی گوشیشو میدم دستش میگم. بیا تو فقط گوشی بازی کن کاری به کار ...

اخه همیشه تو۲۴ساعت یک کلام حرف نمیزنه باما گوشی هم حدی داره وقتیم گوشی رومیزاره کنار میخوابه منم زنم احساس دارم حسرت مونده تودلم یه بار بشینم باهاش دردودل کنم اگه حرفی داشته باشم باپیام باهاش حرف میزنم اونم اصلا جوابمونمیده

اخه همیشه تو۲۴ساعت یک کلام حرف نمیزنه باما گوشی هم حدی داره وقتیم گوشی رومیزاره کنار میخوابه منم زنم ...

منم شوهرم. اوایل اینطور بود

منم تلافی کردم. کارامو میکردم خونه رو تمیز میکردم غذامو میذاشتم

میومدم کنارش مینشستم رمان دانلود میکردم میخوندم اینقدر مشغول میشدم والا اصلا محلش نمیذاشتم

اینقدر حرف میزد میگفتم والا حرف نزن هواسمو پرت میکنی

بعدش کم کم متوجه شد چقدر بده گوشی گرفتن دائمی

خب معذرت خواهی یعنی چی؟

هر دفعه بری یکیو کتک بزنی و بعدش بگی ببخشید ؟ 

مگه شهر هرته

مگه موقعی که خطا میکنیم در رانندگی میتونیم به پلیس،بگیم ببخشید میاد جریمه میکنه میره ، من واقعا خسته شدم از این رفتاراش 

آها اونوقت اگه علت اوکی بود شوهرش حق داره کتک بزنه؟ 😂

هیچ کس حق کتک زدن کسی رو نداره....اگه علت اوکی بود این خانم محترم و راهنمایی میکنیم تا دیگه همچین اتفاق تلخی تو زندگیش نیفته ....اگر هم حق با خودش بود سیاست هایی یادش میدیم تا با آقاشون جوری رفتار کنه که وقتی احساس کرد شوهرش عصبیه کوتاه بیاد تا کار به کتک نکشه .....نه اینکه یه راست بگیم طلاق ....حالا اگه متوجه شدی کلکل نکن دیگه 

آدم باید اول علت دعوا رو بدونه بعد نظر بده ، وقتی من نمی‌دونم برا چی شوهرش کتکش زده پس نمیتونم کمک ک ...

علتش این بود که پشتشو میکنه به من و میخابه منم دوبار زدم رو شونش گفتم اینطرفی بخاب محل نذاشت گفت اونطرفی بودم منم یه بار دیگه زدم پشت سرش گفتم اینطرفی شو اونم بلند شد منو زد زیر مشت و لگد صورتمم چنگ زد بعدم گفتم زنگ میزنم پلیس ول کرد منو رفت کلشو کوبید توی میزو خورد کرد