2777
2789
اخه میترسم هیچ کاری نکنم پرو بشه ، این چندمین دفعه اش هست

اخه پلیس کاری نمیکنه 

باید با سیاست رفتار کنی

اگر. میخوای طلاق بگیری پلیسو باید خبر کنی در غیر اینصورت دعوارو بیرون نبر

نه بابا پلیس برای چی سفتو. سخت چند مدت محلش ندی درست میشه

مثلا چجوری منم ۵شب پیش شوهرم برای باراول کتکم زد منم زدم ولی بدجور خورد شدم حسه بدی بهش دارم ۵روزه قهریم ولی روزی یه بار اعصابم بهم میریزه هرچی ازدهنم درمیادبارش میکنم اون انگارقهربراش مهم نیست عادی رفتارمیکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثل وحشی ها حمله میکنه ، رفت سرشو کوبید توی میز شیشه ای خورد شد

اونو خدا زده پس بیخیالش شو 

ولی  ب پدر ومادرش بگو  پسرشونو ادب کنن .

یا ب خانوادت 

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

مثل وحشی ها حمله میکنه ، رفت سرشو کوبید توی میز شیشه ای خورد شد

احمقای کولی

شوهر منم تو عصبانیت از این کولی بازیا داره

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

مثلا چجوری منم ۵شب پیش شوهرم برای باراول کتکم زد منم زدم ولی بدجور خورد شدم حسه بدی بهش دارم ۵روزه ق ...

از بس پررو هستن عادی برخورد میکنن

تا یک ماه هم. شده سر و سنگین باش باهاش

حرف بزنا در حد سلام علیک، غذا درست کن، جای خوابتم عوض نکن

فقط ساکت باش، معجزه میکنه

از بس پررو هستن عادی برخورد میکنن تا یک ماه هم. شده سر و سنگین باش باهاش حرف بزنا در حد سلام علیک، ...

جای خوابمون جداست اون اتاق منودخترم توسالن نمیدونم چیکارکنم که اون روزی یه بارخودموکنترل کنم بهش چرت نگم

مثلا دعوامون سراین بود که همیشه توگوشیه یامیخوابه بعدمیبینم الان همونجوریه کفرم درمیا جلوم میشینه ومیره توگوشی