2777
2789
عنوان

ارتباط با خانواده ی شوهر

497 بازدید | 51 پست

سلام خیلی به کمک لازم دارم من تازه ازدواج کردم 22 سالمه همسرم رو خیلی دوست دارم و روش خیلی حساسیت دارم ولی وقتی کناره خانواده سیم حالم خوب نیست بخاطر همین ازش خواستم یه مدت نریم قبول کرد بعد همش میگه میخوام تنهایی برم چه نیازی هست تو بیای وقتی حست خوب نیست مجبور نیستی بیای خودم میرم و میام قبول کردم 

یه مدت پیش تولدم بود و جشن گرفتیم و خانواده هامون رو گفتیم خواهر شوهرم رفتارهای بدی نشون داد مثلا یکیش وقتی بابام بهم پول داد کارت بع کارت کرد گفتم بابام زد بع کارتم بهم گفت شما از همون اول کاراتون یواشکی بوده بعد من دوست ندارم شوهرم بره خونشون الان یه مدت طولانیه دعوا داریم میگه میخوام تنهایی برم خونه خواهرم چیکار کنم دیگه واقعا خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چه بخای چه نخای خانوادشه و اون میره همونطور که تو پیش خانوادت میری

توام باهاش برو وسعی کن نشون ندی که کنارشون حالت خوب نیس .نهایت دو سه ساعته و میای خونه 

اینطوری پیش شوهرتم بده نمیشی

اشتباه میکنی جلوشو میگیری،  خانوادشه قرارنیس بخاطر تو خانوادش رو پس بزنه 

تو خودت نمیخوای نرو،  بعدشم هرچی جلوشو بگیری،  بیشتر پرت میشه اونور

الان من خودم نمیرم ولی همسرم هر دوسه روز یه بار دوساعت میره

بزار بره اگه جلوشو بگیری یواشکی میره پس بزار بره و اگه حرفی زدن اونجا ازت دفاع کنه ن اینکه نره 

مطمعن باش وقتی میره نمیزاره درموردت چیزی بگن 

منم اول زندگیمون اینطوری بودم تا اینکه کامل شناخت پیدا کردم نسبت بهشون الان هر حرفی هم پیش بیاد میشناسمشون و میرم اونجا. 

مثلا فک کن اجازه نده خانوادتون ببینیدچن حس بدی نسبت ب خانوادت داره خودت بزار جای اون 

خیلی اشتباهه ک نزاری بره 

چ اشکال داره خودتم برو باهاش 

این کارت باعث میشه ازتون دور بشه

آخه خودتون گفتید حس بدی دارم اونم نمیخاد شما اذیت بشی ولی سعی کن باهم برید 

انقدر دعوا کردیم  ده روزه همش بحث داریم و حالمون خوب نیست دلم میخواد برم ولی خودش میگه نه

منم نمیام خونه مامان بابات